1. Nick w grze:MrWheatley 2. Nick oskarżonego/oskarżonych:_TheBonnie_ 3. Serwer: (np. survival/creative) Creative 4. Przybliżona data: dziś 18:30 5. Opis wykroczenia: W kościele (/warp kosciol2) była prowadzona msza, napisałem dla jaj chwała diabłowi, po czym dodałem Jan Paweł II pedofil polak, wtedy dostałem od niego kicka „uspokój się". Jak wróciłem do rozgrywki napisałem, że powinien dać kicka na ogarnij się. On odpisał, że obrażam sławnych ludzi godnych szacunku, więc napisałem mu, że ok, po czym dodałem : Hitler to nasz król... i wtedy dostałem mute ma 4h. Uważam jego postępowanie za złe, gdyż jest to w pewnym stopniu nietolerancja, dla niego ktoś sławny godny szacunku to Jan Paweł II, a dla mnie może to być Hitler. 6. Dowody:zdj, klik
Masz tutaj wytłumaczenie, mam nadzieję, że terminologia typu "religia", "totalitarny" nie jest Tobie obca.
Dziwisz się że dostajesz muta za takie bluźnierstwa na chacie? A myślisz, że dla czego nie można nosić skinów "hitlera" i tym podobnych? Bo to osoba przez którą miliony ludzi na całym świecie straciło życie i nie kojarzy się z niczym dobrym, obozy śmierci itp. Pamiętaj że obraziłeś osobę która już dawno nie żyje i była kimś ważnym dla naszego kraju i jego obywateli. Więc jeżeli ciebie śmieszą takie rzeczy to tobie bardzo współczuję bo tutaj nie ma się z czego śmiać tylko to żenujące zachowanie i w takim momencie można tylko się załamać patrząc na takie pokolenia młodzieży która nie szanuje dobrych ludzi a propaguje złych. To nie były "śmieszne żarty". chyba przesadziłem kek. pozdrawiam. a co do pomocnika postąpił tak jak powinien