MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga] Rapstak

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika Aytar, 20 Styczeń 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aytar

Aytar Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Nick w grze: Aytar
    2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Rapstak
    3. Serwer: Survival
    4. Przybliżona data: 20.01.2017

5. Opis wykroczenia: Na zadane przeze mnie na czacie ogólnym pytanie, pomocnik odpowiada zaczepką. Cała sytuacja kończy się na wyzwiskach kierowanych w moją stronę spowodowanych brakiem argumentów gracza Rapstak.

Sytuacja tego typu zdarza się oczywiście nie pierwszy raz, jednak stwierdziłem, że nie będę robił chłopakowi problemu i sprawy te olewałem. Jednak dziś posunął się o krok dalej, a mianowicie zostałem zwyzywany. Co jak co, ale chamstwa nie tolerowałem, nie toleruję i tolerować nie będę (w szczególności jeśli osoba ta posiada dość odpowiedzialne stanowisko). Naszej "dyskusji" (o ile można to tak nazwać) nie screenowałem od samego początku gdyż nie wiedziałem, że będzie taka potrzeba. Zdaje sobie sprawę, że nie zdziałam tą skargą nic a nic, gdyż poziom kolesiarstwa na owym serwerze jest bardzo duży i miałem okazję się o tym przekonać już jakiś czas temu, ale moim celem wcale nie jest narobienie szanownemu koledze problemów. Gra dla samych graczy powinna być tylko i wyłącznie przyjemnością, jednak od pewnych osób powinno się wymagać czegoś więcej, a brak kultury osobistej to coś elementarnego, co w szczególności nie powinno być tolerowane... na żadnym serwerze, w żadnej grze ani w życiu realnym. Mam nadzieję, że nie będę musiał pisać na nikogo więcej żądnych skarg.

6. Dowody:

Poniżej załączam tylko trzy "najostrzejsze" screen'y gdyż tak jak wspomniałem, nie zapisywałem całego zdarzenia od początku. Mimo to myślę, że dowody są wystarczające.

1. https://scr.hu/9qloBe
    2. https://scr.hu/aN8oeN
    3. https://scr.hu/GeN865

Reklama
  2. MegaSuperGracz

MegaSuperGracz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem Za degradem.

Obraża graczy.

3. Heremiji

Heremiji Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Moim zdaniem Rapstak powinien dostać degrada za:
    - obrażanie graczy
    - zaczepianie
    - brak pomocy
    JEST TO MOJA OPINIA PROSZĘ TEGO NIE KRYTYKOWAĆ

4. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Wykorzystywanie uprawnień pomocnika do omijania cenzury (słowo "debil" jest tam normalnie automatycznie cenzurowane).
    Brak kultury będąc w roli pomocnika, który podobno reprezentuje sobą serwer. Brak kultury pomocnika w tym wypadku oznaczałby brak kultury na całym serwerze.
    Niechęć do pomagania. Pomocnik- spójrzcie tylko na nazwę tej rangi.
    Kiepska aktywność- to stwierdzenie bazuje na moich własnych obserwacjach.

Nie polecam tego użytkownika. Gdyby w takiej ilości pojawiło się to u mnie, to pewnie tego pamiętnego dnia nie skończyłoby się na zwykłym upomnieniu... Proponuję równość wobec regulaminu.

5. Yuukis

Yuukis Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Również miałem styczność z wyżej wymienonym graczem, a także obserwuję czat publiczny w którym już kilka razy widziałem prowadzoną podobną dystkusje do wyżej wymienionej. Pierwszy raz spotykam się z osobą, która jest na jednym ze stanowisk nadanych przez administracje i przejawia brak kultury - co warto podkreślić na czacie publicznym. Jestem za degradacją tejże osoby ze stanowiska pomocnika.

Pozdrawiam.

6. virus1pl

virus1pl Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Obrażanie gracza, mimo stanowiska POMOCNIKA? Z samej nazwy można wywnioskować, że ów gracz winien nieść pomoc, a nie wyzywać i obrażać innych użytkowników. Proponuję równość wobec regulaminu.

7. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Dziękuję za zgłoszenie. Konsekwencje zostały wyciągnięte.

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę