1.Nick W Grze: Sergio__259 2.Nick Oskarżonego: Ros 3.Serwer:Survival 4.2015-08-10 Godzina 21:20 5.Dowody: http://zapodaj.net/20e36c1e97f09.png.html
Gdyby był filmik to wszystko by było wiadome Na podstawie twoich dowodów trudno wywnioskować czy prawda jest po stronie Rosa czy twojej
Jak się ma sety 4/3 i koxy to czemu nie mam być na arenie? [hr] Ale jak widzisz nie zawsze wygrywam walki a jak się ma kill aure to zawsze wygrasz.
O kurde. Jedyne co mogę napisać to HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA. W niedzielę byłem u rosa, bo przywiozłem mu minecrafta na pendrivie z optifinem (ros ma problemy z netem i sam nie mógł sciągnąć). Ros ciągle grał na czystym minecrafcie, dopiero ja mu teraz wgrałem tylko Optifina. Już niedługo to każdego będziecie osądzać o kill aurę. Śmiechu warte. Co do pewności siebie to wiadomo, że Ros jest pewny. Każdy byłby pewny gdyby był na jabłku życia. Nie ma to jak robić screeny kill aury, hahah... Do zamknięcia. Edit: Tak wgl to co przedstawia ten screen? To, że dostałeś i cię odrzuciło i zrobiłeś screena? Przecież widać, że ros machnął mieczem, czyli zrobiłeś screena po uderzeniu. ;] Nie ma to jak typek, który oskarża kogoś o kill aure, a sam 2 dni temu dostał bana za cheaty. xD