1. Nick w grze: Djupte 2. Nick oskarżonego: ThreeEyedMaster 3. Serwer: creative 4. Opis wykroczenia: ThreeEyedMaster lub inny admin niszczy obiekty na mojej działce budując jednocześnie na niej penisy. Obraża mnie i narusza moją prywatność usuwaniem imienia na mojej działce. To zachowanie jest żałosne i moim zdaniem nie powinienem być tak traktowany.. 6. Dowody: Nie mam żadnych bo w żaden sposób nie mogę tez tego udowodnić.. robi to admin! To jest prześladowanie i nienawiść.
Jakim cudem może zostac rozpoznane skoro zrobił to admin i nie mam jak to udowodnic bo moglbym to ja przeciez usunąc na mojej dzialce bloki [hr] Ten serwer jest chory! Administracja nęka graczy i nie pozwala im grać niszcząc im działki z powodów prywatnych (bo admin mnie nie lubi ale co to ma do rzeczy) Wy myślicie zdrowo?? [hr] Chcę po prostu aby nie niszczono mojej działki.. [hr] Admin równie dobrze moze usunąć półpłytkę mówiąc ze trzeba mi wyczyścić działkę.. wy jestescie powazni?? Zastanowcie sie jakich ludzi przyjmujecie do administracji bo moim zdaniem to nie jest normalne
Nie masz nikogo dodanego do działki? Potki na niewidki i te sprawy. Wątpię, żeby administrator dokonywał jakichkolwiek drastycznych zmian na Twojej działce.
Witaj, Zacznijmy od tego, że Administracja nie ingeruje w to co się dzieje na działkach użytkowników.* Zamiast niepotrzebnie się bulwersować, mogłeś napisać do Nas, na Support, w celu wyjaśnienia sprawy. Na przyszłość prosimy o nie oczernianie wizerunku Administracji. *Wyjątkiem są działki z brakującymi półpłytkami, niewłaściwymi treściami lub budowlami.