1. Nick w grze: ziomekxp 2. Nick oskarżonego: wickedskinner 3. Serwer: OpenCreative 4. Przybliżona data: 2017-12-01 5. Opis wykroczenia : Pomocnik wykickował gracza który nic nie zrobił/napisał. 6. Dowody :
@ziomekxp , po 1. wicked był jedyny na serwerze z Pomocników, po 2. stres, bo tylko ja mu pomagałam ogarnąć graczy, a dodatkowy stres spowodowały osoby prowokujące. Czasem się tak zdarza. Każdy popełnia błędy. Moim zdaniem skarga powinna zostać umorzona, gdyż wickedskinner przypadkowo kick'nął Gracza. Byłam przy tej sytuacji i jakoś gracz kicknięty nie poczuł się skrzywdzony, bo nic nie powiedział. Pozdrawiam, Crytal,
Prosze degrad dla wickeda kickuje niewinnych graczy, dal mi muta za 5 godzin za nic niby za netykiete a nie unikalem cenzury lepiej posluchajcie tej rady bo poopuszcza wiekszosc serwer przed takich pomocnikow i innych nalezacych do ekipy pozdrawiam.
Żałosne, Hallah. Można łatwo na Console sprawdzić, iż to ty prowokowałeś. Wicked nie dał się wyprowadzić z równowagi, brawa dla niego. Jesteś żałosny, Hallah.
Jeżeli jeszcze nie wiesz, kicki graczy widać na wszystkich trybach więc więc wickedskinner siedzi na innym serwerze i dał komuś kicka, a ty myślisz że dał osobie niewinnej, a ty po prostu nie widzisz czego napisał dany gracz. @edit: Człowiek jak człowiek, każdemu zdarza się błąd. @edit2: Obrobione dowody nie są brane pod uwagę.
@ziomekxp Wiesz jak działa klawisz "TAB", prawda? Jeśli na serwerze jest dwóch Graczy, których nicki zaczynają się na "The", to może być problem - np. wiadomość wysłana do nieodpowiedniej osoby. Mi osobiście zdażyła się kiedyś taka sytuacja - kick dla złej osoby. Jak widać, każdemu może się to zdarzyć. SKARGA DO ZAMKNIĘCIA.
Panowie i Panie. Ej?! Wszyscy jesteśmy ,,Ludźmi'' i nie poznałem dotąd człowieka ,,idealnego'' . Ja wiem że niektóre osoby myślą że ,,Pomocnik'' jest Idealny i że zawsze wszystko ,,idealnie'' robi. W takich sytuacjach Wystarczy przeprosić gracza i przekazać mu że nic tak naprawdę nie zrobił , i jest to nasz błąd. Myślę że nie ma sensu robienie takich skarg i pokazywanie Błędów Pomocnika , Bo nam również może się to przytrafić. PS : Mój pierwszy dzień pomocnikowania był najlepszy... xd Do Zamknięcia
Tak, cóż, postaram się odnieść krótko i zwięźle. Skarga jak najbardziej słuszna, w rzeczy samej wykopałem nie tego gracza, którego powinienem. Obrazek oddaje z resztą cały kontekst, zawinił ktoś inny, a ja z rozpędu źle wytabowałem autouzupełnienie. Gracz został przeproszony. @_Jihad Arab, czy mógłbyś proszę podać mi swój nick w grze w celu weryfikacji słuszności wyciszenia, bo jak rozumiem, Ty również czujesz się pokrzywdzony przeze mnie?