1. Nick w grze: MychaTy 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: xNiceDice 3. Serwer: (np. survival/creative) Skarga nie jest ze względu na serwer lecz na forum. 4. Przybliżona data: 28.01.2015 5. Dowody: Dobrze, więc tak jak wspomniałem wcześniej, skarga nie jest z powodu jakiegoś niekulturalnego zachowania na serwerze lecz obrażania Pomocnika na forum. Dziś gdy zajrzałem na reputacje DejVoo zobaczyłem, że xNiceDice napisał tam obraźliwe słowa w stosunku do jego osoby. Nie daje wam tu screena bo po prostu sami możecie sobie włączyć jego profil i zobaczyć. Nie wiem co z tym zrobicie, lecz za obrażanie Pomocnika ja bym mu dał bana na 1 tydzień. Ja tak przynajmniej robiłem na moim serwerze. Lecz nie chcę was tu pouczać bo nie jestem tu nikim wielkim.
Dla ułatwienia przekazuje SS Administracji, aby nie wchodzić specjalnie w reputacje DejVoo. http://pics.tinypic.pl/i/00626/6m1ep302y2kf.jpg Pozdrawiam
Patrzcie na reputacje pata xd. Tam tez raczyl "zabawic" tymi swoimi ocenami. craftapple.pl/forum/reputation.php?uid=836