MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

(Skarga) zNormal

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika Domin24, 7 Grudzień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Domin24

Domin24 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Nick w grze: Domin24
    2. Nick oskarżonego/oskarżonych: zNormal
    3. Serwer: (np. survival/creative) Survival
    4. Przybliżona data: 7 grudnia 2015 rok.
    5. Dowody: SS: https://i.imgur.com/D29bbex.png
    Do napisania tej skargi zmotywował mnie Puma_Poland, prawy i uczciwy moderator, który nie patrzy, gdzie jest koryto władzy.
    Otóż nowy pomocnik zNormal dał mi mute na czas, którego nie znam do tej pory z powodu takiego, że napisalem iz nie dalbym mu nigdy pomocnika.
    Calej rozowie przygladał się Puma_Poland i odmutował mnie.
    Oskarzam nowego pomocnika o nadużywanie władzy i dawanie mute za to, ze ktos wyraza opinie i to niewulgarną.
    Pozatym co to ma być. Wszystkich do tej pory ocienialiście, ze muszą się udzielać na forum i nie tylko na serwerze a tutaj dajecie dla jakiegos goscia, ktorego ledwie się widzi na forum taką rangę, tylko dlatego, że napisał w swoim podaniu: "To udzielanie na forum może się zmienić?" Prawdziwy pomocnik powinien być aktywny nie dopiero gdy dostanie rangę, ale też przed!
    Dowód, że tak było tutaj: http://craftapple.pl/forum/thread-5473-post-40356.html#pid40356
    Tutaj dowód (bo gość sobie zaraz nabije, więć dowód ile ma postów): https://i.imgur.com/VHFlcLE.png
    Proszę, by sprawiedliwości stało się zadość i wypowiedział się tutaj sam Przedstawiciel serwera.

Reklama
  2. CSaar

CSaar Użytkownik

Docenione treści:
    0
    A takie pytanko gdzie ss z chwili jak dał mute i trochę przed tym ??

3. Domin24

Domin24 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przecież osoba która dostała mute nie widzi komunikatu: "Gracz ... został wyciszony na ...", ale spokojnie Puma może potwierdzić ;)

4. SprytnyTroll

SprytnyTroll Użytkownik

Docenione treści:
    0
    "Do napisania tej skargi zmotywował mnie Puma_Poland, prawy i uczciwy moderator, który nie patrzy, gdzie jest koryto władzy." Śmiechłem

5. zNormal

zNormal Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mute na 10 sec.. :)
    A może sie pochwalisz za co?
    Ze swoim braciszkiem się na mnie uwzięliście czy co? ; >

~~~~~~~

BTW... Co do moich postów.. To że się nie wypowiadam, nie znaczy że nie czytam. :)

6. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie widzę całego chatu, ale wydaje mi się, że puma użył ironii

7. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przepraszam bardzo, to że dałem swoje zdanie w twoim podaniu na "nie" to znaczy, że się na ciebie uwiozłem?
    Nie słuchaj plotek. :)
    Nic do ciebie niemam zNormal. ;)
    PS: I proszę mnie nie mieszać w te całe zamieszanie! -_-
    Pozdro!
    Gold

Reklama
  8. Domin24

Domin24 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    indianajones1899 - nie użył ironii bo, gdy się go spytałem, czy jak napiszę tą skargę to odpowie na nią, napisał, że może tak.

zNormal - wątpię, że na 10 sekund. A nawet jeśli to za takie coś nawet na tak krótki czas nie powinieneś. :p

9. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Prosimy moderatora Puma_Poland o potwierdzenie.

10. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Jej.
    Nawet jeśli tak zrobił to ma prawo się pomylić, źle ocenić. Zwłaszcza w pierwszym dniu sprawowania nowych obowiązków.
    Ja pamiętam jak kilkanaście osób wykopano z serwera albo dostało bana tylko dlatego, że mieli podobny nick do kogoś i TAB źle dopełnił.
    Nikt nie robił z tego draki. Wszyscy rozumieli. I żyją nadal długo i szczęśliwie.

Domin24 naprawdę chcesz abyśmy tak bezkrytycznie podchodzili do wszystkiego ? Zero jedynkowo ? Bez niczego pomiędzy ? Na przykład za każdym razem gdy ktoś zgłasza, iż masz Killaurę Domin ? Zastanów się o co prosisz.

A to, że potrafisz mijać się z prawda wiadomo nie od dziś. Na przykład wtedy gdy próbowałeś rozkręcić aferę gdy zginąłeś w dziurze w Kresie, tracąc set otrzymany od brata. I robiłeś raban o to, że powinienem Ci go oddać bo ja wykopałem dziurę i ja Cię tam specjalnie wrzuciłem.

Dla mnie ta skarga nie ma żadnej wartości.

11. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Ja się krótko wypowiem bo czasu w tej chwili nie mam.
    Po pierwsze to jego pierwsze dni, po drugie każdemu może się zdarzyć. (z tym Tabulatorem to pewnie o mnie chodzi :p)

12. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Domin24 co do tej sytuacji ja tylko poleciłem Ci złożenie skargi jeśli zostałeś tym dotknięty lub urażony. Nie namawiałem Cię do tego! Co do całej sytuacji owszem widziałem to wszystko. Potwierdzam, iż zNormal wyciszył gracza Domin24 z powodu wyzwisk i obrazy jego mamy, lecz cała sytuacja działa się na prywatnej wiadomości. Dlatego, też Pomocnik zNormal nie miał prawa użyć komendy /mute. Osobiście jestem przeciwny kierowaniu nienawiści w tak prosty sposób jakim jest "pocisk na starych". Jest to zachowanie prymitywne oraz prostackie.

W linku ss:
    1) http://i.imgur.com/zvgVVJu.png
    2) http://i.imgur.com/oZC3I5U.png

---------------------------------
    Chciałbym, także dodać, iż to nowy Pomocnik więc mógł się pomylić.. Ale jednak powinien przeczytać regulamin..

13. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Zgodnie z paragrafem 3 pkt. 3 oraz pkt. 4 mówiącym o braku ingerencji Administracji (co oczywiście w tym przypadku oznacza całą ekipę) w prywatne wiadomości, oraz brak zachowania standardów netykiety na czacie prywatnym, na podstawie paragrafu 14 pkt. 1 oznajmiam co następuje:

Pomocnik "zNormal" otrzymuje ostrzeżenie, następne nagięcie regulaminu skutkować będzie usunięciem z rangi.

Wątek uważam za zamknięty.

Pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę