MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Skargi na Reklamujących

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Xymor, 14 Październik 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Cześć,

Ostatnio wpadłem na taki pomysł (po już którymś rozpatrywaniu skarg na graczy reklamujących inne serwery).

Obecnie gracz wstawiając skargę na reklamującego gracza musi wstawić screen z częściowo zamazanym adresem ip.

Efekt: Niektóre skargi zawierają ss z albo całkowicie zamazane ip, albo wcale.

Propozycja: Dodać podział na forum w dziale skargi "Reklamy" gdzie gracze wstawialiby ss z całkowicie NIEzamazanym IP.

Do działu mieliby dostęp jedynie moderatorzy i admini (z możliwością banowania), a całość działałaby jak działy "Proszę o kanał prywatny na Ts3" lub dział "Reklamacje".

Trzeba tylko dać wielki transparent w dziale "Skargi" informujący o zmianie.

A no i Ladavi prosił by zmienić w latarni na spawn efekt skoku na efekt szybkości. Gracze wpadają na arenkę i będąc jeszcze pod działaniem tego efektu wskakują na ten parapet wokoło gdzie nie powinni mieć dostępu.

Reklama
  2. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Podoba mi się ten pomysł z tym działem.

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Nie wiem w jaki sposób ma to zmniejszać komplikacje :\
    Skargi z niezamazanym IP zdarzają się bardzo rzadko. I zazwyczaj ktoś szybko reaguje.
    Pozostawiam to do rozważenia po zmianie silnika Forum.
    Dzięki za propozycję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę