Witam Serdecznie! Pewnie większość graczy już mnie tu zna ;D Chciałbym jeszcze tylko dodać,że się zmieniłem. Za zrobienie dla mnie skina płace 1mln! ----WYMAGANIA SKINA:---- ~Mężczyzna ~Fajny czarny dresik z białym napisem na środku DB. ~Kolor skóry: Taki normalny [Nie murzyn!] ~Oryginalny, nie ściągnięty z internetu. ~ Jak ktoś umie to takie wystające czarne okulary. ~Jakieś ciemno-szare jeansy. Mam nadzieje,że się troszku wysilicie! Zapraszam do robienia! + Jeżeli ktoś zrobi dla mnie zarąbisty awatar ze skinem tu zrobionym dostanie 2 staki koxów!!! Wszelkie info do skina- pytać na dole!
Dziękuje wam. Nie umiecie uszanować tego,że ktoś chce się poprawić? Czy nie każdy zasługuje na 2 szansę?? Czy tylko ja jestem "tym jednym",który jej nie dostanie?? Ok dobra. Każdy z was niech teraz napisze pod tym wątkiem: "spie**alaj". Będzie mi bardzo miło... Tyle z mojej strony.
MaksioXPompaSzwagier dziwie się żeby stivowy ezzz miał milion k [hr] Pztym jakim czeba być ezzem żeby dać mln za jakieś narysowane głupie badziewie .^. [hr] Zapraszam do robienia! + Jeżeli ktoś zrobi dla mnie zarąbisty awatar ze skinem tu zrobionym dostanie 2 staki koxów!!! Wszelkie info do skina- pytać na dole! hhhahaha cubek 2 staki dirta chbva*
Thereverend Ogr bo jesteś młodszy a twoja orto mnie dobija Nie jestem "stivem" bo mam skina Nie jestem "ezzem" jak tak to chodź na solo Mam dużo koxów a na CA i tak nie będę grał dlatego sprzedaje np. Za skin Mam 1 mln AC zazdro? Panie 40k
Maksio ac nie ma wartości przez to bigowanie, byście sie pokłócili kto jest dojrzalszy a nie kto ma wiecej w majtkach