Witaj Jestem Mateusz, w grze na serwerze mc.craftapple.pl mam nick Anski Handluje tym co mam wzamian za Diamenty nie AC i nie KOKSY, więc każdy gracz Minecraft'a znajdzie coś za odpowiednia cene. CENY DO USTALENIA NA PRIV NOWOŚĆ!! Hełm - Ochrona IV, Niezniszczalność III, Oddychanie III, Wydajność I Zbroja - Ochrona IV, Niezniszczalnść III ew. Ciernie I Nogi - Ochrona IV, Niezniszczalność III Buty - Ochrona IV, Niezniszczalonść III, Głebinowy wędrowiec III, Powolne opadanie IV Poniżej zamieszczam moje oferty sprzedaży Na większe zamówienia potrzebuje 1-2 dni realizacji. <Item> <Ilość 64+> Żelazo 64+ Złoto 64+ Tory 64+ Utwardzona glina we wszystkich kolorach 64+ Redstone 64+ Kwarc 64+ Kakao 64+ Brodawki 64+ Lapiris 64+ Kości 64+ Nici 64+ Szkło 64+ Cegła 64+ Netherowa cegła 64+ Węgiel 64+ Dioryt 64+ Andezyt 64+ Kamień 64+ Wszystkie rodzaje piaskowca 64+ Sadzonki drzew 64+ Marchew 64+ Ziemniaki 64+ Trzcina 64+ Przenice, ziarna +64 Wełna w 10 kolorach: all 64+ -pomarańczowa -czarna -jasnoniebieska -zielona -brązowa -karmazynowa -żółta -różowa -czerwona -niebieska I wiele innych! Pytaj, postaram się załatwić ZAWSZE RZUCASZ PIERWSZY !!!!! Prowadze także enchantowanie narzędzi lub setów na zamówienie. !!!!! ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ HANDEL ZA DIAMENTY Zamówienia pisz w komentarzach/priv
Ile bym zapłacił za: Diamond set ochrona 4 i miecz: ostrość 5, odrzut 2, zaklęty ogień 2, niezniszczalność 3, grabież 3 Odpowiedz w komentarzu lub na wiadomości PW -_- Pozdro Domin24! B)