Zapraszamy do nowo powstałego sojuszu na trybie SkyBlock Sojusz powstał z myślą o zjednoczeniu koxów aren, aby mogli rządzić na nich jeszcze bardziej! W grupie potęga. Jak niektórzy wiedzą dorobiliśmy się już ksywki Czarni. ZASADY: Każdy z sojuszu może nosić wybraną przez siebie tarczę, lecz musi ona zawierać pasek Zawiszy Czarnego, Każdy z sojuszu może nosić też inną tarczę lecz ma obowiązek zawsze nosić tarczę sojuszu przy sobie (w EQ), Kiedy ktoś atakuje członka sojuszu pomagamy, Zdrajców tępimy na wszelkie sposoby, Jeśli się z kimś pokłócimy zostawiamy to między sobą, nie przenosimy kłótni na resztę członków, Każdy członek sojuszu jest równy, sojusz zostaje zamknięty tylko wtedy kiedy zostanie w nim jedna osoba. WYMAGANIA: Przynajmniej miesięczny staż na serwerze SkyBlock, Umiejętność walki PVP. Aby zostać członkiem naszego sojuszu napisz podanie tutaj poniżej wedle uznania. Ważne, abyś posiadał przynajmniej 5 ScreenShotów na których jest komunikat, że kogoś zabiłeś. Musisz też na początku podania zacytować ten wzór: "Ja [nick] zgłaszam się do Sojuszu im. Zawiszy Czarnego i tym samym przysięgam, że jeśli złamię jego zasadę(y) i zostanę z niego wyrzucony nie mogę mieć za to pretensji oraz oświadczam, że wina wtedy leży po stronie mojej." ~ Członkowie, którzy już są w sojuszu również to zaprzysięgli. AKTUALNI CZŁONKOWIE (ich tarcze): Serdecznie pozdrawiamy! :]
Bardzo nie śmieszne. Po pierwsze - my jesteśmy diamentowi. Po drugie - to przed nami uciekają. Jednakże zapraszamy do wspólnoty.
Zapłacę za każdy wstawiony tutaj screen ze śmiercią Rectuza czy tam Actuza, przyznać się który zabił Metaxon na afku ?. Za pierwszy 50k i za każdy następny po 10k.
Metaxon wie który go zabił. Nie zgrywaj się bogaczu. Oj nie dostaniesz takiego Screena, nie dostaniesz.