Dzień dobry,witam was serdecznie! Mamy dziś pochmurny dzień. Ale ja nie jestem pogodynką,tylko GRACZEM. I chciałabym się spytać adminów: Czy kiedyś odblokują REDSTONE i SPAWNY. Tak,wiem,że można za pomocą TNT wysadzać,ale na przykład TNT da się chyba zablokować. A za pomocą spawnów zwierząt można komuś zaspawnić działkę. Są plusy i minusy. Ostatnio na urodziny (obchodzone w mc na ca) dostałam jajko królika-Pusię. Osoba,od której to dostałam była baaaaaardzo zawiedziona kiedy nie zadziałało . Ja osobiście lubię lampy z redstone'a. Np. obok drzwi do łazienki w domu w mc na takiej lampie tabliczka "jeśli się pali to nie wchodź!".Ale nie mg mieć lamp z redstone ani dźwigni,bo redstone wyłączony. Pozwolę sobie zrobić listę plusów i minusów. PLUSY: -Można dać fajny prezent (jajko o nazwie np. Pusia) -Można robić fajne stoły z pistonów. -Tabliczka na lampie obok drzwi do łazienki (wspomniałam o tym) -REDSTONE IS COOL! MINUSY: -TNT -Niszczenie działek -"zaspawnianie"-ZA DUŻO zwierząt w jednym miejscu. Proszę,niech admini przemyślą moją propozycję.