MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

SperaGame

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika SperaGame, 24 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SperaGame

SperaGame Użytkownik

Docenione treści:
    0
    -Imię:Ola
    -Nick:SperaGame
    -W grze przebywam od 2-3godz.Najchętniej gram na takich serwerach jak survival oraz creative.
    -W Minecrafta zacząłem grać ok.2012r na wersji 1.4.7(jak dobrze pamiętam).:)
    -Na Craftapple zacząłem grać w 2013r.
    -Nie przypominam sobie żebym był kiedykolwiek ukarany, może raz mi się zdarzyło.
    -Nie nigdzie nie pełniłem takiej funkcji.
    -Uważam,że na serwerze nic nie trzeba zmieniać, jest to serwer bardzo dobrze skonstruowany i przemyślany.Bardzo dobrym plusem jest tu zmiana skina co nie posiada większość serwerów.:)
    -Obowiązkiem Pomocnika jest oczywiście dbać o dobro innych i o imienie serwera.Gdy ktoś obrażą i krzywdzi drugą osobę powinien natychmiast zareagować.Ale najpierw powinien się zapytać co się stało a nie od razu dawać komuś tak zwanego ,,bana'',powinien pomagać innym pomocnikom gdy proszą go o pomoc, uczestniczyć w zebraniach grupowych oraz wykonywać zadania które powierza mu Administrator.Ostatnim obowiązkiem jaki musi wypełnić Pomocnik jest zgłoszenie nieobecności gdy go nie będzie(musi napisać również ile go nie będzie oraz może dodać dlaczego) Pomocnik ma takie uprawnienia jak:dawanie kary drugiemu graczowi za złamanie prawa serwera(czyli bana :)).
    -Chciałabym zostać pomocnikiem ponieważ lubię pomagać innym ludziom w trudnych sytuacjach.Jestem bardzo pocieszną osoba, gdy ktoś potrzebuje pomocy zawsze ją ode mnie otrzyma.Interesuje się również Minecraftem i zawsze chciałam być Pomocnikiem na serwerze Craftapple ale nie mogłam nabrać sił aż w końcu się odważyłam :)(Chciałam nawet kiedyś stworzyć swój serwer).:)
    -Jak najszybciej postaram się załatwić tą sprawę najpierw zapytam się co się stało i dlaczego tak się stało następnie zobaczę czy był przy tym jakiś świadek i zorbie co należy dam danej osobie bana albo upomnienie :)
    -Tak posiadam bardzo duże umiejętności współpracy z ludźmi.Bardzo lubię współprace to mnie mobilizuje do pracy :).
    -Nazywam się Ola, mam 13 lat.Mieszkam w województwie Dolonśląskim.Bardzo interesuje się sportem oraz nauką.Mam bardzo dobre oceny.Chodzę do 1 gimnazjum.W 4,5 i 6 klasie miałam wynagrodzenie szkolne (Czerwony pasek na świadectwach). Jestem bardzo dobra z ortografi,oraz bardzo szybko piszę na klawiaturze. Osiągam również bardzo duże sukcesy w Sporcie,między innymi biegam na ok.10 km,5km. itp.Nick SperaGame pochodzi od tego że dostałam konto od brata a przez ot że było ono premium to nie chciałam żeby przepadło dlatego mi je oddał.Moimi ulubionymi sportami są piłka nożna ,taniec oraz bieganie.Bardzo chciałabym zostac pomocnikiem i mam nadzieje że ot się spełni.Nie mogę doczekać już się odp.ze słowami ,,Zostałaś pomocnikiem na serwerze Craftapple''.
    -Jestem osoba dyspozycyjną, ponieważ jestem zawsze chętna od pracy i pomocy innym.Zawsze wszystko robię dokładnie,przemyślanie i na czas :).
    -Mam nadzieje że uda mi się dostać to tej bardzo zgranej ekipy. :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Reklama
  2. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Chowaj szybko adresy serwerów bo ban będzie

3. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Chyba nie zrozumiałaś punktu: "Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej". Chodziło tam o podanie serwerów typu survival, creative, seablock znajdujących się na serwerze. Ty podałaś nazwy serwerów MC- reklama.

4. SperaGame

SperaGame Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Może tak być ? XD

5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety. Gdybyś zapoznała się z Regulaminem byś wiedziała, iż nie można zamieszczać na forum adresów innych serwerów.

Spróbuj złożyć podanie za miesiąc, a przez ten czas poczytaj Regulamin.

Tym razem nie dostaniesz Bana, bo odwiedził Cie Kucyk Wybaczyk. Ale pamiętaj, Kucyk Wybaczyk przychodzi tylko raz.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę