MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

SprytnyTroll

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika Toper, 1 Maj 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Toper

Toper Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mam problem z ChatModeratorem/Moderatorem SprytnyTroll. Gościu uwziął się na mnie..

http://scr.hu/1hg5/08j5v

Minusowe punkty za: Spam podaniami.
    Wyjaśnienie: Infiniter pozwolił złożyć kolejne podanie, ponieważ tamte nie były brane pod uwagę.

Nie ciekawa osobowość. Nie rozumiem tego ...

Wyzywa po raz 2. Pokaż dowód ( ss )

Sojusz z Rotmiszczem. Domyślając się masz na myśli prawdziwego gracza Rotmiszcza który odszedł. Hmm to ja już nie mogę się "zakolegować" z kim chcę ? Może dostanę bana bo gram na jego serwerze, bo przecież jak się gra na apple to nie można grać na innych serwerach tak ?

Wyzywa po raz 3. Dowód w postaci screenshootów ( ss )

Słuchajcie apple to naprawdę najlepszy serwer na jakim grałem, ale niektórzy tutaj nie pasują. Serwer super! Ale Niekórzy nie powinni być moderatorami.. Zmieńcie swój stosunek do graczy. Słyszałem to już od kilku osób, że administracja zlewa nas ciepłym moczem. Nikt nie chce tego mówić na głos, bo poszedł hajs na serwer i nie chcą dostać bana, ale ja nie będę dawać się robić w konia. Serwer Super, ale zmienić trzeba stosunek do graczy.

Reklama
  2. Fri

Fri Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Nie przejmuje się, ten ciapciak juz modem nie jest, a rzuca się bo przegrał, gdy ktoś mu się postawił;)

3. SprytnyTroll

SprytnyTroll Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Haha... Zaraz dostaniesz kolejne - :)
    [hr]
    Mnie po za tym mozesz se oceniac. Wale w to :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę