Witam [...] Chcialbym również aby administarcja pomyślala nad zablokowaniem refusów na terenie areny Co myślicie o mojej propozycji ?
Myślę, że oby dwa zgłoszenia Rotmiszcza są słuszne, i myślę, że zostanie to naprawione, czy zmienione. Pozdrawiam
1. Zgłoszone dalej/wyżej. Na przyszłość pisz na support.craftapple.pl albo PW, by się takie rzeczy nie roznosiły. 2. Zablokowanie owoców Refrenu na Arenie PvP zdaje się być dobrym pomysłem. Ogólnie rozważam przesunięcie areny o kilkanaście kratek w dół tak, aby nie było gdzie się tymi owocami wyteleportować. Niestety zabudowanie "pomieszczeń" za pokojami z lawą nie wyeliminowało wszystkich problemów.
Nie. Poza uciekaniem z areny wielu graczy korzysta z nich by uciec z pajęczyny na arenie. Odkopane fakt. Temat trochę tak pozostawiony bez decyzji.
Owoce refrenu jak najbardziej jestem za żeby je wyłączyć. (Wczoraj tak pobawiłem się owocami, ale wtedy nikogo nie było w diax zbroi ) Ponieważ: Jedna osoba go klepie, a ofiara zjada owoc i nie ma, gdzieś go trzeba szukać. Pozdrawiam.
Dodatkowo zgłaszam bug związany z pieskami Gdy karmiłem pieski, nigdy one nie wstawały kilkając na nie prawym podczas karmienia, po aktualizacji wstają Dzieki czemu jest ogromne zamieszanie, i po kolei trzeba je sadzic