Witam, mam straszne lagi na serwie moi koledzy też. Sądzę, ze to wina serwera, ponieważ każdego cofa i zatrzymuje co jakąś minutę aż się nie da grać. Proszę o pomoc ! [hr] wiele graczy z serwera też się na to skarży
Ja jak gram na serwerze nie mam żądnych lagów. Administrator pisał, że lagi są tylko CZASAMI serwerowe, natomiast reszta "lagów" jest od strony Gracza.
ale to ma większość graczy tylko tu np na innych serwerach nie mam lagów takie dziwne cofki i zatrzymania tylko tutaj.
Dziwne, ja jakoś nigdy podczas walki z graczami lagów nie miałem, inaczej sprawa miała się na spawnie. Ale jak się bije na arenie, to to nie dziwne, w końcu spawn jest najbardziej obciążonym miejscem.
Właśnie są lagi pewnego stopnia, gdzie na innych serwerach nie zauważam i to zgłosiłem bo czasami grać się nie da moi koledzy piszą, że te lagi ich denerwują xd i nie ma sensu tu grać, ale ja lubię ten serwer i nie chce aby były na nim lagi
_V_BOT_V_, ja zgadzam się z tobą, że są okropne lagi. Na poprzednich edycjach były sporadyczne. Coś kopiesz- za chwile cofka Na kilka sekund staje wszystko nieruchomo ( zwierzaki, czat), a potem nagle skok. Coś robisz i nagle obraz zaczyna drżeć, nie mozna się ruszyć, jak wyjdzie się z gry to ciężko wbic na serwer. Patt227, wbiłam na inny serwer 1.8 i problemów zero. Wiec nie sądzę, że wiekszość tych lagów to wina gracza