Dwie sprawy dotyczące sklepów: #1 Brak informacji czego dotyczy cena Widzieliśmy tę informację wszyscy, a zatem nie będę męczył o włączenie hologramów. Ale chciałbym, w imieniu wszystkich nowych gracz oraz tych którzy nie mają spamiętanego całego sklepu, o wprowadzenie tymczasowego rozwiązania w postaci informacji na tabliczkach. Myślę, że ustawienie tych kilkunastu tabliczek, na których byłoby napisane czego dotyczy cena poniżej/powyżej, jest proste i nieczasochłonne. Z pewnością pomogłoby to Craftapple'owej społeczności o:] W tej chwili sytuacja wygląda tak: ID ? Nie chcę kupić ID, chcę Enderchest :c #2 Wejście do sklepu na SeaBlock /warp sklep Chciałbym w imieniu nowych graczy prosić o lekką przebudowę budynku, który znajduje się przy /warp sklep. W chwili obecnej nie jest to dla wszystkich jasne, iż po przeniesieniu się na /warp sklep należy wejść w te kilka kratek "portalu" i postać w nim do czasu przeniesienia do właściwego sklepu. Nowi gracze przebiegają przez ten portal i zwiedzają budynek stojący na spawnie, który błędnie uznają za sklep. Proponuję zbudowanie ściany tuż za "portalem", tak aby uniemożliwić przebieganie przez niego - analogicznie do rozwiązania z lobby.