Powiem w prost. PayPal jest według mnie złym rozwiązaniem. Jest to tak Chore i skomplikowane cholerstwo że osobiście raz w życiu byłem zmuszony tym płacić i chyba po 6 godzinach walki udało mi się i stwierdzam że Większość tego serwera (10-14 latkowie) raczej nie dadzą sobie z tym rady. wdłg mnie lepszym rozwiązaniem Byłby PaySafeCard , albo wrócić Do SMS'ów. Chyba że tylko ja Jestem opóźniony w rozwoju i mam z tym problemy ;c
Jest jeszcze coś. Svip na paypal kosztuje 35zł, a na sms też ok tego, ale homepay brał prowizję i mInfi miał może 20 zł, a teraz ma 35
Do PaySafeCard trzeba mieć założoną działalność gospodarczą. Płatność sms wróci po nowym roku razem ze zmianami w całym itemshopie.
Infi, a może pomyślisz nad moim pluginem hmmmmmmmm? Myślę, że to bardzo zadowoliło by naszych graczy...
Svip jest dalej po 35zł, bo jego ktoś kupuje i Infi ma 35 zł w kieszeni, a VIP jest za 15 bo nikt go nie kupuje, a za 15 to może ktoś się zlituje
nawet vip sie oplaca 9 stakow blokow diax i zlota lepiej niz 64 diaxy na 12 zl co jest smiechem na sali
PayPal to jest rewelacyjne rozwiązanie nie wiem jakim cudem można z tym walczyć 6h.... Toż to proste jak konstrukcja cepa. chyba że ktoś nie ma tego czegoś co myśli to juz inna sprawa.