§1.Imię:Rafał. §2.Dokładny nick w grze: Mój nick SwaGgHeart. §3.Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Myślę że około dwóch godzin dziennie,Mój ulubiony serwer to klasyk Survival. §4.Data urodzenia:2000 rok. §5.Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Jeśli przybliżona to 2010 rok,a wersja to 1.5.2<kocham> §6.Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Myślę że w 2015 roku rozpocząłem przygodę na mc.craftapple.pl to już jakiś 1 rok. §7.Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie pamiętam §8.Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Otóż pełniłem na 90 osobowym w szczytach 120 osób Były to rangi Pomocnik oraz Moderator. §9.Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nie coś że bym się przyczepiał zmienił bym kurtuazyjność. §10.Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia to komędy /kick nick /ban nick. Pomagać moderatorom w pilnowaniu chatu i zapobiegać konfliktom. §11.Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ lubię finezyjność dyscyplinę w administrację lubię budować ład i spokój oraz grę na CraftApple. §12.W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Po prostu dopytam starszego w stopniu lub w przypadku konfliktu słownego wyrzucę powoda z serwera za pomocą komendy </Kick>. §13.Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam. §14.Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Adnp.14 A więc. Adnp.14 Mam na imię Rafał. Adnp.14 Mieszkam nie daleko Krakowa. Adnp.14 Mam plany na swoją przyszłość(Studia informatyczne) Adnp.14 Byłem dyslektykiem lecz z tego wyszedłem §15.Określ swoją dyspozycyjność: Mogę robić wiele rzeczy na raz. Jestem dostępny cały dzień §16.Umotywowanie podania: Uwielbiam serwer minecraft CraftApple. Lubię ład spokój i tą dobrą Administrację. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Administrację oraz Graczy <kocham>
Na NIE nie widzę jak pomagasz, podanie strasznie się zlewa nie napisałeś obowiązków i komend pomocnika, byłeś karany, za dużo emotikonek, nie napisałeś umotywowania podania, Na tak nic Na przyszłość mniej emotikon oraz porada gdy piszesz dziennie,Mój ulubiony... przecinek powinien być dziennie, mój ulubiony... Pomagaj graczom i udzielaj się na forum. Na tę chwile nie ma sensu przyjmować cię do ekipy
Teraz moja wypowiedź: Po pierwsze: Na pierwszy rzut oka, podanie napisane średnio, a nawet słabo, punkty nie są wyszczególnione, krótkie odpowiedzi; Po drugie: Trochę krótki staż na Craftapple; Po trzecie: "Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik ?" Twoja odp.: "Pomagać moderatorom w pilnowaniu chatu." Twoja w.w. odpowiedź jest trochę za krótka, to jest tylko JEDEN z obowiązków, po drugie nie napisałeś uprawnień pomocnika; Po czwarte: Craftapple nie interesuje się jakie wykształcenie mają Twoi rodzice I przy tym czwartym punkcie odpowiedź sobie sam na to moje pytanie: Czy zdania w 13 punkcie są rozbudowane, tak jak jest napisane w poleceniu ?; Po piąte: "Możesz robić wiele rzeczy na raz" Czy to jest dyspozycyjność ? Dyspozycyjność dla przykładu to: "Jestem dostępny cały dzień"; Po szóste: Nie rozumiesz 15 punktu, a jeśli Administracja zada Ci podobne pytanie (nie sądzę, że z tej dziedziny) to odpowiesz, że nie rozumiesz ? Jeśli nie rozumiesz, to poszperaj w internecie na ten temat, co to jest dyspozycyjność itd. No cóż, super nie jest, podanie nie rozbudowane, a takich moich punktów, mógłbym jeszcze kilka powymieniać. MÓJ WERDYKT Niestety, jestem na NIE
Plusy: 1. Pełniłeś taką funkcję. Minusy: 1. Podanie się zlewa. 2. Mała aktywność na forum 3. Nie widziałam, żebyś pomagał 4. Byłeś karany A i jeszcze : Nie napisałeś komend pomocnika... NIE
Ja jestem na tak Pomagasz graczom Mi pomogłeś widzę jak pomagasz innym graczom i ja napisałem gu*** powiedziałeś "Antexol TheShulkerPL łamie regulamin (Netykieda jakos tak)" minusy zbyt mało cie jest na forum Zrobiłeś mi oszusta 8 miesięcy temu do tej pory pamiętam hahah :-D życzę szczęśća aha na przyszłośc próbuj nie zlewać tyh podan \
Witam, Nie pamiętasz czy chcesz to zataić przed nami ? Brak jakiej kol wiek znajomości regulaminu . I to ma być rozbudowana wypowiedz? Może jeszcze mi powiesz, że to są rozbudowane zdania ? Brak odpowiedzi. Dziwi mnie jeden fakt, gram na tym serwerze około półtora roku i nigdy cie nie widziałem na serwerze, grałeś może wcześniej na jakimś innym nicku ? Na chwile obecną jestem na NIE.