UWAGA! [size=medium]Za 7000AC jest możliwe wykupienie dostępu na stałe do strony z szablonami i szybkim montowaniem na niej waszych skinów! Można też zapłacić graczowi Goldmythman w diamentach: 2 stacki diamentów... [/size]SYGNATURY by GoldmythmanWitajcie! Większość graczy pochwala moje sygnatury, które robię. Z tej okazji chciałbym wam przedstawić ofertę, za którą każdemu mogę zrobić sygnaturę, jaką sobie życzy. Każda sygnatura jest warta 5 diamentów na trybie survival. Robię sygnatury w stylu takiej jak moja. Mogą to być sygnatury z waszymi przyjaciółmi, lub sami Wy. Oto forma, którą trzeba przestrzegać, aby złożyć zamówienie; Jeśli chcesz sygnaturę jednoosobową: 1. Podaj swój nick premium jakiego używasz. 2. Opisz w skrócie sygnaturę. Max trzy krótkie zdania. Nie będzie to sygnatura dokładna w twoim opisie, lecz nakieruje mnie na twój pomysł. 3. Co ma się znajdować na pierwszym planie. Tak samo jak w punkcie wyżej służy to tylko do nakierowania mnie na pomysł. 4. Jaki ma to być filtr grafiki wyróżniam trzy: Zwykły, Qentin (rozjaśniony z bardzo ciemnym fioletem), Maja (przyciemniony). 5. Podaj swój nick z gry. Jeśli chcesz sygnaturę wieloosobową: 1. Podaj swój nicki premium jakiego używają gracze. 2. Opisz w skrócie sygnaturę. Max trzy krótkie zdania. Nie będzie to sygnatura dokładna w twoim opisie, lecz nakieruje mnie na twój pomysł. 3. Co ma się znajdować na pierwszym planie (jaki gracz jest najważniejszy). Tak samo jak w punkcie wyżej służy to tylko do nakierowania mnie na pomysł. 4. Jaki ma to być filtr grafiki wyróżniam trzy: Zwykły, Qentin (rozjaśniony z bardzo ciemnym fioletem), Maja (przyciemniony). 5. Podaj swój nick z gry. Uwaga! [size=medium]Żadna sygnatura, którą zrobię nie jest kopią dla drugiego gracza, czyli, jeżeli ja mam taką sygnaturę, jaką mam to wszyscy inni gracze już takiej nie dostaną. Każda sygnatura, którą zrobię jest nie powtarzalna![/size] UWAGA! OD LIPCA NIE ROBIĘ JUŻ SYGNATUR... WSZYSTKIE ZAMÓWIENIA NIE BĘDĄ JUŻ REALIZOWANE... MOGĘ JEDYNIE PODAĆ WAM LINK DO STRONY, GDZIE ROBIĘ SYGNATURY, LECZ SAMEMU BĘDZIECIE MUSIELI SOBIE POMNIEJSZYĆ JE DO ROZMIARÓW TAKICH, BY NIE NISZCZYŁY SYMETRYCZNOŚCI FORUM...
Transakcja wyglada tak: 1. Składasz zamówienie w komentarzu. 2. Jak mnie spotkasz na survivalu dajesz 5 diaxów. 3. Prywatnie wysyłam Ci na wiadomość na forum tutaj z adresem URL. 4. Wklejasz sobie adres do swojej sygnatury. 5. Cieszysz się sygnaturą. [hr] Mam nadzieję, że pomogłem
Hmm.. Jestem ciekawy nie będę żałował 5 diax więc : SYGNATURKA JEDNOOSOBOWA : 1. MsKornel 2. Chcę żeby na tej sygnaturce było coś związanego z uniwersum Harr'ego Pottera np. mój skin na tle Hogwartu. 3. No np. Hogwart lub Hogwart Castle (Ten pociąg w stacji 9 i 3/4) 4. Zwykły 5. MsKornel
1. Marcinek7 2. Coś związanego z medycyną lub strażą pożarną. 3. Mój skin i obok jakieś auto lub ja jak robię operację 4. Wybierz jaki, bo się na tym nie znam. Może być Zwykły. 5. Marcinek7
xD No dobra, już się nie denerwuj. Zrobiłem ci bez tego napisu! [hr] PS: Napisałeś popraw napis, to poprawiłem [hr] Dopiero potem, żebym go usunął...
Jednoosobowa RaddiPL Coś związanego z Fizyką, jakaś tablica ze wzorami lub akcelerator mój skin Według twojego uznania RaddiPL
MsKornel ten film z Magdą Gessler jest tu nie potrzebny koxie... Dobrze cię znam, najpierw nie wiesz, czego chcesz, potem gdy osoba już coś zrobiła to tego nie docenisz, tylko od razu wyzywasz widziałem twój komentarz "Dobra poprawił" przed edycją. Brzmiał tak: "Ale głupek polecam nie wie co to bez napisu". Niech wszyscy wiedzą jaki kox.
1.X_Mastergamer_X 2.Epicka walka ja VS Enderdragon w endzie. niech ja będę z diax zbroją i diax mieczem. i niech będzie i góry napisane: MasterGamer 3.OGIEŃ WSZĘDZIE OGIEŃ!!! 4.zwykły 5.X_Mastergamer_X [hr] PS jak ty robisz te sygnatury?
On mi kazał edytować xDDD jakbym wiedział że się ktoś do tego przyczepił zrobił bym ss i wrzucił na imgura i dał tu XD A i co do tego "Dobrze cię znam" to chyba kpisz ty mnie WCALE nie znasz z resztą nikt mnie tu nie zna.Jedyna osoba która mnie ZNA to maja mama nikt więcej więc dziękuję ... Jeżeli uraziłem jakiś eghem.. "ludzi" z resztą BARDZO mądrych to przepraszam...
MsKornel na pewno nie kazał Ci jego wyzywać od głupków... :| [hr] Wiadomo, że kazał Ci edytować, chciałbyś, żeby w komentarzu ktoś Cię wyzywał? :?
Dobra koniec z tym! LordLuxus i MsKornel mnie już denerwują, jak chcecie się kłócić to na PW. Od TERAZ wszystkie zamówienia składane mają być na PW do mnie! (Dziękuję za pomysł od gracza pat277).