Witam, poszukuje graczy na multi na survival. Wymagam ts3 lub Skype. Chętni komentować i wbijać na ts3 serwera na kanał 22
I specjalnie na forum trzeba było napisać? Jak ja piszę kto ma ts'a to 2-3 osoby się zgłaszają i wbijają do mnie. Że aż trzeba na forum. Czasem to się pytam w głowie czy ludzie starsi ode mnie grający na tym serwie są bardziej ogarnięci ode mnie gad damn it. A i nie jestem chętny. @ThunderBuddys gdybym był oszustem to bym napisał że nie jestem czyimś mulciakiem. A co jak DejVoo to mój kolega ze szkoły i opowiadał mi o tym że dostał bana? A co jak z innym starszym graczem CA gadaliśmy o DejVoo i osoba ta powiedziała że dostał bana? @Weerek Jakbyś chciał wiedzieć to większe grono osób jest w grze niż na forum. A ty też nie odpisałaś czy zagrasz z nim czy nie. Gratuluję za dwukrotny odkop.
RoyalSteve, jeżeli nie jesteś zainteresowany to nie komentuj oszuście. Co do wątku, bardzo chętnie z tobą zagram, lecz na Nowej Edycji, bo aktualnie nie mam już co robić na tej. Jak będziesz szukał kogoś kto zagra z tobą na Nowej Edycji to napisz pod nick Makashi.
RoyalSteve Może chciał, żeby ta wiadomość dotarła do większego grona osób? Jak nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz. Proste? Proste. Miłego Wieczoru @RoyalSteve Po pierwsze jestem DZIEWCZYNĄ [nie wiedziałam, że profilowe nic nie mówi] Po drugie spotkałam się z wieloma przypadkami pisaniem próśb o wspólną grę na chacie i nikt nie zwracał na to uwagi