MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Szukam graczy do wspolnej gry

Dyskusja w 'Ogłoszenia Graczy' rozpoczęta przez użytkownika Dasiu1922, 18 Luty 2017.

1. Dasiu1922

Dasiu1922 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam, poszukuje graczy na multi na survival. Wymagam ts3 lub Skype. Chętni komentować i wbijać na ts3 serwera na kanał 22:)

Reklama
  2. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    I specjalnie na forum trzeba było napisać?
    Jak ja piszę kto ma ts'a to 2-3 osoby się zgłaszają i wbijają do mnie.
    Że aż trzeba na forum.
    Czasem to się pytam w głowie czy ludzie starsi ode mnie grający na tym serwie są bardziej ogarnięci ode mnie gad damn it.
    A i nie jestem chętny.

@ThunderBuddys gdybym był oszustem to bym napisał że nie jestem czyimś mulciakiem.
    A co jak DejVoo to mój kolega ze szkoły i opowiadał mi o tym że dostał bana?
    A co jak z innym starszym graczem CA gadaliśmy o DejVoo i osoba ta powiedziała że dostał bana?

@Weerek Jakbyś chciał wiedzieć to większe grono osób jest w grze niż na forum. A ty też nie odpisałaś czy zagrasz z nim czy nie.
    Gratuluję za dwukrotny odkop.

3. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    RoyalSteve, jeżeli nie jesteś zainteresowany to nie komentuj oszuście.

Co do wątku, bardzo chętnie z tobą zagram, lecz na Nowej Edycji, bo aktualnie nie mam już co robić na tej.
    Jak będziesz szukał kogoś kto zagra z tobą na Nowej Edycji to napisz pod nick Makashi.

4. Weeerek

Weeerek Użytkownik

Docenione treści:
    4
    RoyalSteve Może chciał, żeby ta wiadomość dotarła do większego grona osób? Jak nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz. Proste? Proste.

Miłego Wieczoru

@RoyalSteve
    Po pierwsze jestem DZIEWCZYNĄ [nie wiedziałam, że profilowe nic nie mówi]
    Po drugie spotkałam się z wieloma przypadkami pisaniem próśb o wspólną grę na chacie i nikt nie zwracał na to uwagi

Poleć tę stronę