Imię: Daniel Dokładny nick w grze: SzusteR Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Czasu przebywam różnie, zależy o której skończę lekcje w szkole lub praktyki. Ale minimum 3h myślę że będzie. Obecnie przebywam na serwerze Creative. Data urodzenia: 09.05.1999 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W tę grę zacząłem grać od roku 2011 na wersji 1.0.1 dzięki kumplom Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Przybliżonej daty rozpoczęcia gry na Craftapple nie pamiętam, bo grałem w minecraft sporo czasu ale z przerwami, jednak wiem że wcześniej grałem na Craftapple ale nie jestem wstanie podać teraz dokładnie Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jak na moje oko, to nic nie trzeba zmieniać na Craftapple, gdyż wszystko jest dobrze Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązki takie jak: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administatora - Uczestniczyć w życiu serwera oraz forum - Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moderatora, krótko mówiąc ma być dyspozycyjnym Uprawnienia Pomocnika: - Może wyrzucać gracza z serwera, za pomocą komendy /kick nick - Może wyciszyć danego gracza na czacie, za pomocą komendy /mute nick Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Hmmmm.. A więc tak, pomocnikiem chciałbym zostać, bo mam doświadczenie, a wy zapewne szukacie takiej osoby. Chciałbym pomagać graczom w każdych problemach, odpowiadać na ich pytania. Jestem miły, spokojny, lojalny, uczciwy, pomocny (ogólnie) oraz poczucie humoru też mam W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na pewno bym chciał dojść do porozumienia z tymi osobami, które mają coś z powstałymi konfliktami wspólnego na komunikatorze TeamSpeak 3. Chciałbym się po prostu dowiedzieć jakie były przyczyny tych konfliktów aby wiedzieć jak załagodzić, żeby był pokój i harmonia (Odpowiedziałem na to pytanie spontanicznie, gdyż nigdy z takim pytaniem w podaniu się nie spotkałem.) Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście że posiadam umiejętność współpracy z ludźmi. Opisz swoją osobę: Mam na imię Daniel. Na serwerze grywam pod nickiem "SzusteR". Chodzę do szkoły zawodowej, kierunek: Blacharz samochodowy. W wolnych chwilach lubię gdzieś wyjść z znajomymi lub pograć w wiele gier (w tym również Minecraft) Jestem osobą, która stara się jak najlepiej oraz dokładnie wykonywać powierzone czynności. Jestem miłą, kulturalną, uczciwą, lojalną, z poczuciem humoru osobą Ale jak każdy, mam też swoje wady. Jestem też taką osobą, która nie da sobie "wejść na głowę" Myślę że wiecie o co chodzi i nie muszę tego tłumaczyć Określ swoją dyspozycyjność: Jeśli chodzi o tą moją dyspozycyjność, to mogę powiedzieć od razu że można zawsze na mnie liczyć, zawsze gotowy do wykonywania powierzonych zadań, której jak wspomniałem wcześniej, staram się jak najlepiej oraz dokładnie wykonywać. (Powiem szczerze, z tym również pierwszy raz się spotkałem w podaniu ) Umotywowanie podania: Powiem tak, rekrutacja otwarta, doświadczenie swoje mam. Chęci do pomocy również ThreeEyedMaster na 100% poprawię swoją aktywność PATologia nie mam swojej działki, bo obecnie mam dom z swoją żoną. CleverPixel no może źle zrobiłem, że wybrałem ten czerwony kolor. Ale chciałem zrobić tak, aby wzór oraz moje wypowiedzi się odróżniały. Nawet udało mi się premium załatwić.
Masz ode mnie Tak. Ale mam nadzieję, że troszkę popracujesz nad aktywnością zarówno na Forum jak i czacie.
Ten blacharz samochodowy to po matce? Ja tam bym się nie chwalił JESTEM NA NIE IDŹ SIĘ UCZ A NIE W MINECRAFTY GRYWASZ. *NAWET NIE MASZ DZIAŁKI NA CREATIVIE I JESTEŚ TAM TYLKO PRZYDUPASEM DO WYNAJĘCIA!!!!
Ode mnie dostaniesz TAK Nie widuję cię na serwerze, ale widać, że masz charyzmę oraz doświadczenie. Na interpunkcję można przymknąć oko, bo kilka błędów było Powodzonka c;
Ładne podanie (choć nie przepadam za wyśrodkowanym i do tego czerwonym tekstem ), posiadasz doświadczenie i sprawiasz wrażenie miłej i godnej zaufania osoby. Do plusów można również zaliczyć Twój wiek. Jestem na TAK.
Cześć, Bardzo nie lubię jak ktoś edytuje podanie, chciałbym zobaczyć jego pierwotny stan. Co do podania. Mogłeś chociaż rok, miesiąc podać. To czy masz premium Svipa czy tam vipa nic do rzeczy. Pierw zacznij odpowiadać na pytania w grze. A jak ktoś nie posiada "TS`a" ? Ohohoh, jaki zadumany w sobie. Podsumując, zwiększ aktywność na forum, w grze również. Na chwile obecną jestem na małe NIE.
ZE znajomymi. ZE. O słabej interpunkcji również trzeba wspomnieć. Nie widzę Twojej aktywności na Creative. Doświadczenie Ci nie wystarczy, żeby zostać Pomocnikiem. Dodatkowo zerowa aktywność na forum. Daj się poznać graczom, bo patrząc na wypowiedzi pod Twoim podaniem, to mało kto Cię zna. Drugi tego typu błąd w Twoim poście.
Jestem neutralny. Zielony wymienił wady, lecz zalet pomijać nie można. Nie będę pisał 5 raz tego co juz napisali wyżej.
Naprawdę, czasem poziom inteligencji osób wypowiadających się pod podaniem zadziwia.. No cóż, nastały takie czasy, że ludzie uwielbiają *********** się do innych z byle powodu, tylko i wyłącznie po to, aby zgnoić, zdeptać i **** wie co jeszcze. Dla mnie wystarczy tylko, abyś: 1) Poprawił podanie; 2) Udzielał się na czacie i na forum; I tyle, ale na zachętę dostaniesz plusa, żebyś się nie zniechęcał. ************ A co to ma do rzeczy? Może chłopak chce odpocząć od książek, itp i zagrać sobie w MC. Dotychczas sam przesiadywałeś w grze po 6/8 godzin, także nie wymądrzaj się i nie popisuj, bo swoim zachowaniem reprezentujesz najniższy margines społeczny. Przydupas? Skąd Ty znasz takie słowo, co? Dotychczas sam byłeś takim pieskiem i przydupasem, no ale wiesz.., najlepiej to patrzeć na błędy innych i wytykać im je, ale do siebie to zawsze nic..
Witaj przyjacielu! Mam dla ciebie małą opinię... Jak widzę to podanie ładne, wiek masz dobry, no 2 lata ode mnie starszy. Może nie pierwszy raz jestem na tak ale na pewno pierwszy raz widzę takie podanie! No więc tak kolego z tego konta jakoś specjalnie na skyblock nie gram, ale na creative i survival to cię widzę. Przynajmniej raz ktoś napisał dobrze ten punkt. Napisałeś dużo w tym punkcie, więc cenie to bardzo. Wyrok:Już widzę cię z rolą pomocnika na tym serwerze, oczywiście na tak!
Jestem na Nie. _Zielony_ już się wypowiedział w tej kwestii więc nie będę kopiował jego wypowiedzi. Kod: Ohohoh, jaki zadumany w sobie.
Witaj Danielu. Miło, że zdecydowałeś się na napisanie podania. Szybko się zdecydowałeś na napisanie podania :>. Zatem let the show begin! Brak przybliżonej daty rozpoczęcia gry to OGROMNY minus, zwłaszcza, że konto na forum masz świeżutkie, chyba, że nie chcesz napisać*, że grasz tu przykładowo 2 tygodnie, bo takie podania są zamykane. Nic nie trzeba zmieniać? Pograj trochę może zauważysz coś co można zmienić, zwłaszcza, że możliwości jest sporo w tej edycji. Uprawnienia pomocnika copy paste. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem - ten punkt jest bardzo kontrowersyjny, nie potrzebujesz rangi do pomagania, to nie jest zabawka o pomocnika się stara jeśli chcesz ogarniać syf na czacie. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty - taki jesteś doświadczony, a nigdy nie rozwiązywałeś konfliktów, że musiałeś "na spontanie coś wymyślić"? Zapytałem się kilka osób grających na creative(w tym moderatora Zielonego) o Ciebie i nikt nie jest w stanie mi powiedzieć kim Ty jesteś, takie podanie może napisać każdy, nawet multi Nazila. Proszę osoby, które sugerują się tylko "ładnie napisanym podaniem" przy ocenie pozytywnej o uargumentowanie swojego stanowiska, bo "nie kojarzę Ciebie, ale jestem na tak" jest śmieszne i niepoważne. Co do podania: wizualnie przesadziłeś, kolory nijak nie wyglądają dobrze. Powodzenia.
Nie widziałem Cię w grze, więc jak dla mnie oznacza to, że nie pomagasz graczom. Na forum też zero aktywności, zakładam więc, że nie wiesz co się zbytnio dzieje na CraftApple. Podanie ładne, ale to nie wystarczy. Jestem na NIE.
Tak jak powody powyżej u _zielonego_ i innych . 0 aktywności na forum. Z komentarzy też widać że w grze nie jesteś zbyt aktywny. Więc ja jestem na NIE
Jestem na nie, nigdy Cię na serwie nie widziałem oraz brak aktywności na forum. Pozostałe powody u Zielonego
Moim zdaniem daj się poznać, zwiększ swoją aktywność na serwerze i forum (nie głupimi postami ale sensownym komentarzami oraz pomocą na serwerze) pograj i najważniejsze pomagaj. Powodzenia za miesiąc. Na piękną reakcje reputki neutralnych autorstwa genialnej "przyjaciółki" serwera poprawiam błędy szybkiego pisania z telefonu oraz przekładni t9.