Imię: Wojciech Dokładny nick w grze: Tankudoraiba Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 5h-8h Creative Data urodzenia: 18.08.1999 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2011/2012 1.5.x Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2014 na różnych nickach Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na pewno zapanować nad czatem (spam) Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) oraz posiada komendę /kick /mute Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: By sprawić by minecraft apple był lepszy W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Wysłuchuję obu stron i szukam kompromisu Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem miłym gościem, który nie nawidzi bałaganu i chaosu. zaraz kiedy wróce ze szkoły, zrobie zadanie i się poucze wyruszam przed kompa . Kiedyś nawet założyłem serwer z Minecrafta, lecz był on na Minecraft Pocket Edition (MCPE4FUN) 60 graczy podczas szczytu . Ogólnie to mam duże pojęcie o pluginach, komendach i tak dalej. Bardzo lubie spędzać czas z ludźmi i szybko się bez nich nudze . Umotywowanie podania: Byłem w administracji na wszystkich serwach które polubiłem .