Witajcie. W tym wątku chce, rozwinąć serwer przez propozycje zakupienia serwera głodowego ts3 serwer byłby do szybkiego porozumienia sie z administracja, byłby to tez serwer publiczny dla randomowych użytkowników. Byłby on pod dwoma domenami- craftapple.pl oraz rozmawiamy.com co o tym sadzicie?
Gdybyś popytał viceadminów to dowiedział byś się że ts3 jest już w planach od Bardzooooodawna lecz nie było odpowiedniego usługodawcy. Aktualnie jest wprowadzany na enderchest.pl wiem od właściciela możliwe że wkrótce już będziecie mogli nie tylko grać ale też gadać a co do domeny to po cholerę rozmawiamy.com ? wystarczy ts.craftapple.pl
Witam. Uważam, że nie ma sensu kupowania teamspeaka, skoro jestem w stanie udostępnić Wam mój. W pełni darmowy, 500-slotowy. Są dwa adresy IP: tu bylo ip ale admin byl glodny! (nie jestem pewien czy jest poprawny) XInfiniterX, zapraszam do nas na rozmowę i przedstawienie jak sobie wyobrażam współpracę. Również możemy udostępnić Wam część forum, która dopiero powstaje: wypierda**c z tym adresem Pozdrawiam i czekam na odpowiedź ze strony admina.
Uwazam, ze nie jest to potrzebne gdyż serwer ts jes w planach. Przeczytaj dokładnie wypowiedz infinitera [hr] A co do forum, nie widzisz, ze juz jest?
Tak, ale jeśli macie płacić to nie ma to sensu. Możecie się pod nas podpiąć, u nas około 10-12 osób gra na tym serwie.
W sumie masz jednak racje, fajnie byłoby pogadać, natomiast ja tez moge udostępnić swojego ts'a, bo mam swojego. ;-)