[Imię]:Robert Dokładny nick w grze: Tenma2 Ile czasu dziennie przebywasz w grze , oraz na serwerach najchętniej]: w dni powszechne , dziennie przebywam 3 h , a w soboty i niedziele 6h . Kontakt ze mną może być prowadzony poprzez skypa lub ts3. Najczęściej przebywam na serwerze survival. Data urodzenia: 5.11.2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Grę w minecraft rozpocząłem w roku 2011 , na wersji 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2014 rok. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie pełniłem takiej funkcji, ale znam obowiązki pomocnika. Co chciałbyś/chciałabyś cos zmienić na Craftapple: Nic bym nie zmieniał na tym najlepszym Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Posiada uprawnienie do komendy /Kick [Nick] wyrzuca ona gracza za np. smiecenie na spawnie, omijanie cenzury lub za spam. Ma również uprawnienie do komendy /mute [Nick] [czas] używa się ją tylko w w przypadkach kilkukrotnego użycia poprzez pomocnika komendy Kick, lub za niesłuchanie ostrzeżeń . Pomocnik musi informować ekipę o problemach lub skargach zgłaszanych poprzez graczy. Powinien rozwiązywać spory pomiędzy graczami . Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciał bym pomagać graczom którzy dopiero co rozpoczęli grę na tym serwerze , jak również mieć wpływ na osoby niestosujące się regulaminowi. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spytał bym się o szczegóły zaistniałej sytuacji. Porozmawiał bym z dwoma stronami w sposób łagodny tak aby nikogo nie urazić. Przypomniał bym sobie regulamin serwera, wyjaśnił bym że dana sprawa nie jest karalna lub jest karalna . Kiedy nie jest karalna uspokoił bym powoda że to nie jest karalne gdy sprawa jest karalna podjął bym odpowiednie kroki w postaci wykopania danego gracza , zgłoszenia go administratorowi lub vice Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak często w szkole robie projekty z 2 lub 3 osobami , a na serwerze prowadzę swoją galerie handlową i mega fabrykę z dwoma osobami. Opisz swoją osobę: Nazywam się Robert mam 16 lat. Moją pasją jest projektowanie budowli, wiem że z taką pasją bardziej na moderatora ale wole pomocnika, ponieważ często pomagam ludziom w prawdziwym życiu oraz w Mc . Uwielbiam wysłuchiwać ludzi np. słuchać jakie mają problemy oraz jakie są ich historie. Kiedy ktos się mnie o cos pyta staram się jak najszybciej odpowiedzieć. Jednym lub dwoma słowami lubię pomagać. Określ swoją dyspozycyjność: Dyspozycyjny jestem codziennie w poniedziałki od 16 00 do 21 00 od wt do pt od 15 00 do 22 00 z małymi przerwami a w soboty i niedziele od 13 00 do 23 00. Kontakt ze mną może być w postaci skype i ts3. Umotywowanie podania: Głównym powodem chęci zostania pomocnikiem było to że bardzo długo gram na tym serwerze , dlatego chciał bym już sam utrzymywać porządek na czacie oraz pomagać w rozwiązywaniu sporów pomiędzy graczami
16 lat i w szóstej klasie? Coś mi tu śmierdzi i nie jest to nic z mojego pokoju. Ciekawa pasja. Czytałeś obowiązki i uprawnienia moderatora/pomocnika? Z tego, co tu jest napisane, wynika, że nie. Ortografia na dość niskim poziomie. Na serwerze nigdy nie zdarzyło mi się cię zobaczyć. Komendy nie zawsze są rozwiązaniem, nie określiłeś się, jeśli chodzi o rozwiązywanie konfliktów niezwiązanych bezpośrednio z regulaminem. Nie polecam tego osobnika, Magda Gessler. _____________ CHWILAAAAA. 16 lat? 2016-2000=16 Przy czym dopiero w listopadzie można by tak liczyć według podanych przez ciebie danych. Mamy tu oszusta, panie, panowie i dzieci.