Dokładny nick w grze: TOCHCIC Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: może nawet 5h dziennie albo i więcej Ile masz lat: 12 (ale jestem ogarnięty) Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Creative (ale po mojej działce można się spodziewać że spędziłem mało czasu na tym serwerze ale to dlatego, bo ja bardziej lubię oglądać czyjeś działki) ale na survivalu też gram. Jak długo grasz w Minecraft: Nie wiem ile ale napisałem że 10 bo wiem że długo Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: rok Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, i nie miałem bana na żadnym innym serwerze jeszcze nigdy, bo jestem gdzieczny :] Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie, i dlatego chcę spróbować na tym serwerze, bo na innym serwerze jest bardzo bardzo wymagająca administracja. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick [nick gracza] - wyrzuca określonego gracza z serwera za niepoprawne zachowanie. Dlaczego Ty: Bo uwielbiam pomagać ludziom, podawać im komendy itd. i lubię ten serwer Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Chodzę do szóstej klasy szkoły podstawowej i jeszcze nigdy nie miałem negatywnej uwagi. Jestem ogarnięty. Chmmm.... I to chyba tyle :] Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie Wymień kilku członków ekipy: (ekipa to chyba administracja?) Administrator - XInfiniterX Moderator - Marcinek7 Pomocniczy - Yumisiek Jakie obowiązki ma Pomocnik: 1. Podawać graczom komendy 2. Pomagać graczom (nie dawać itemów) 3. Pomagać moderatorowi 4. Zgłaszać bugi/błędy na serwerze 5. Być aktywnym na forum i na serwerze 6. Wykonywać polecenia administracji
Powiedzmy sobie szczerze, nie grasz rok, prawda? Masz 12 lat i grasz w Minecrafta 10 lat, mimo tego, że minecraft nawet tylu nie ma? No nieźle. Punkt "Dlaczego Ty" oraz "Opisz siebie w kilku długich zdań" kompletnie zawaliłeś. Nie, Administracja to nie Ekipa. Jest o tym napisane dokładnie w regulaminie. Na NIE.
To podanie to jakiś żart. - Administracja to nie ekipa. - 10 lat grasz w minecrafta, a masz 12, interesujące. Ta gierka nawet tyle nie ma. - "jestem gdzieczny" - aha? - Pisanie co chwilę "Jestem ogarnięty" <- to nie pomaga. - Nie znasz bugów a niby grasz od roku. - 1 post na forum. - Pojęcie "Długie zdania" jest Tobie obce. - Jak siedziałem sobie na cv to jakoś nie widziałem Ciebie pomagającego na czacie.
Ja straciłem rangę przez głupotę (Własną), a jakoś i tak pomagam. Przed zdobyciem Rangi też trzeba pomagać.
Ladavi dobrze prawi, polać mu. Co do podania, jakoś cię zbyt często na serwerze nie widzę, chyba że w godzinach szkolnych siedzisz. Poza tym wszystko inne wypisali inni. Dołączam się do tych, którzy są na NIE.