MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Trewur

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika Trewur, 28 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Trewur

Trewur Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Nick: Trewur
    2. Wiek: 16 lat
    3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: 3-4h zależy od dnia ;) ;)
    4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Tak
    5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Od kilku dni
    6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Nie miałem nigdy bana ;)
    7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Oczywiście ;)
    8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:
    Tak
    9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem Piotr, mam 16 lat i mieszkam w Sokołowie Podlaskim. Jestem osobą miłą, kulturalną i pomocną. Interesuje się Informatyką, Webmasterką oraz Sportem (głównie piłką nożną). Moim prawdziwym zamiłowaniem jest Straż Pożarna. Na chwilę obecną jestem członkiem pewnego OSP a także chodzę do Szkoły Strażackiej.
    10. Dlaczego Ty: Ponieważ na serwerze TS3 jest bardzo mało pomocników, dlatego myślę, że mógłbym się przydać ;).
    11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: Administratorzy to: xXSoniaXx, Marcinek7 oraz Kruku, ViceAdministratorów oraz Techników niestety nie ma. Moderatorem jest Skiven a Pomocnikiem jest Ladavi.
    12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Pomagałbym wszystkim wyższym rangom jeśli zajdzie taka potrzeba. Zgłaszałbym wszystkie błędy. Oczywiście pomagał graczom w ich problemach, Uczestniczyłbym w życiu serwera jak i forum. Byłbym dyspozycyjny. Sprawdzał bym format oraz daty w opisie kanałów. Sprawdzałbym opisy i avatary użytkowników.
    13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałem regulamin, zrozumiałem jego
    postanowienia, wprowadzone dnia 31.01.2016r

PS.
    Jeżeli działa to na zasadzie, iż skoro na serwerze mc moje podanie zostało odrzucone i muszę czekać miesiąc do napisania kolejnego to działa to także na serwerze TS3 i muszę czekać miesiąc do napisania go, to Proszę poinformować mnie o tym a usunę temat ;).

Reklama
  2. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Za krótko jesteś z nami na Teamspeaku, daj nam Ciebie poznać.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę