MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Użytkownik bobekkn- skarga

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika RainbowKek, 3 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RainbowKek

RainbowKek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Bobekkn w czasie naszego sojuszu na survivalu jak mieliśmy sojusz okłamał mnie i zamknął mnie aby mnie zabić bo wiedział, że mam fajne rzeczy a dokładnie napisał mi, że jak chce siodło to tpa do niego ale jak to zrobiłem okazało się, że to jego działka i mnie otoczył po czym zabił i nie chce oddać moich rzeczy na które długo pracowałem.
    RainbowKek 3.01.2016 dziękuje

Reklama
  2. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Okradanie nie jest zabronione. Zanim napiszesz kolejną skargę - przeczytaj regulamin: https://craftapple.pl/regulaminy/22-08-2015-regulamin.pdf
    Pozdrawiam! ;)

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Rozumiem, że stała Ci się krzywda. Przykro mi, ale...
    Tryb Survival, jak sama nazwa wskazuje jest trybem "Przetrwanie". W nim zabójstwa, sojusze, zdrady, kradzieże, napady, włamania. I wszelkie tego typu działania są na porządku dziennym. Na tym, między innymi bo np. można sobie spokojnie grać z kumplami, polega rozgrywka na tego typu Serwerze.

4. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    2. Składanie skarg poprzez forum (http://craftapple.pl/forum) bez posiadania dowodów w
    postaci zrzutów ekranu, nagrań nie będzie rozpatrywane.

To po pierwsze.

Po drugie administracja nie odpowiada za stracone przedmioty

Po trzecie rabowanie na survivalu nie jest zabronione. Poczytajcie co to jest survival --> https://pl.wikipedia.org/wiki/Sztuka_przetrwania

@edit

W sumie to też możecie poczytać

§ 10. Odpowiedzialność Gracza/Klienta​

1. Tylko Gracz/Klient jest odpowiedzialny za to, komu udostępnia swoje działki, wyspy,przedmioty itd.
    2. Gracz/Klient ponosi pełną odpowiedzialność za wymiany Usługami, przedmiotami,
    przysługami a Administracja Craftapple Network nie wnika w ich przebieg.
    3. Klient nie może odsprzedawać, udostępniać, oddawać itd. swoich kont.
    4. Gracz nie może odsprzedawać, udostępniać, oddawać itd. swoich kont.
    5. Klient posiadający płatną usługę, nie może udostępniać jej zalet innym Graczom (np.
    naprawa przedmiotów itd.) pod groźbą jej utraty bez zwrotu poniesionych kosztów.
    6. Gracz/Klient nie może sprzedawać wirtualnych przedmiotów w zamian za twardą walutę.
    7. Gracz/Klient nie może rozpowszechniać informacji mogących zaszkodzić interesom Craftapple Network .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę