1.Nick z gry: _superliwia_ 2.Data otrzymania bana: dzisiaj 22 luty 2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: ojoj przyznaje się do x raya i do innych kont na których grałam 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: bardzo kocham ten serwer mam nadzieję że odwiedzi mnie kucyk wybaczyk bardzo przepraszam infiego Ale skusilo mnie do pobrania x Ray i bardzo tego żałuję odinstalowalam już z raya i chce unbana ponieważ bardzo lubię ten serwer i jest to jedyny serwer na którym gram bardzo proszę o unbana i jeszcze raz przepraszam infiego nie wyobrażam sobie gry bez CraftApple powinniście dać mi jeszcze 2 szansę Ps mojemu bratu się komputer popsuł wbił na mojego i pobrał x raya craftapple to jedyny serwer na ktorym gram ja sie juz do niego tak przywiązałam że nie chce od niego odchodzić przez bana ;-;
Brat zawsze winny... Twoje konto? Twój XRay. Kucyk Wybaczyk raczej Cie nie odwiedzi. Jestem PRZECIWKO ub
Specjalnie się zalogowałam aby się wypowiedzieć, jestem za tym, aby Kucyk Wybaczyk Cię odwiedził, jesteś bardzo miłą i pomocną osobą. Każdy popełnia błędy bo to na właśnie, błędach się uczymy Bardzo dobrze, że przeprosiłaś i przyznałaś się do posiadania cheatów, a nie jak nie którzy, piszą prosbę o ub i nawet wtedy nie potrafią się przyznać. Powodzenia. Ja znowu się wylogowuje, i zaloguje się kiedy będzie taka potrzeba.. Chociaż, nie mam za bardzo po co bo zostałam oczerniona i już teraz nie mam z kim rozmawiać..
Odbanujcie ją ludzie Infi przecież przyznała się przeprasza cię a to jej pierwszy ban. Jestem za tym aby kucyk przyszedł. Chokus Pokus Kotlet z chrzanem leci kucyk wybaczyk aeroplanem.[attachment=827]
Witam. W imieniu swoim jak i swojej dziewczyny bardzo mocno proszę o odbanowanie gracza "_superliwia_". Wiem że ten gracz popełnił błąd i dostał bana , ale proszę także rozpatrzeć także jej dobre cechy . Liwia gra na serwerze od ponad 3 lat i zawsze jest miła dla każdego (fakt czasem się kłócimy) , jest to jej jedyny serwer na którym gra i jest zrozpaczona teraz, gdyż żałuje tego co zrobiła. Jednak błędy są po to aby się nauczyć po nich czegoś , więc miejcie dobre serca i dajcie superliwi jeszcze jedną i ostatnią szansę,a nie zawiedziecie się na niej . Jestem za odbanowaniem i mam nadzieje że dacie jej ostatnią szansę. Resroj
Później: Piszesz, że Ty pobrałaś xrey, a później znowu, że twój brat. Zastanów się co Ty piszesz. A i powiem jeszcze jedno. Myślałem, że będziesz dobrze sprawowała się w ekipie, lecz Ty to totalnie olałaś. A teraz jak widzę twoje komentarze, to mi śmiech na twarzy widnieje. Jak ktoś taki jak Ty, z taką ortografią mógł dostać się do ekipy. "No nic, przypadki chodzą po ludziach." Ja bym trochę zaczekał z tym "UB" ->> Przynajmniej ok. 2 tygodnie.
thunderbuddys ja mam na ip i na wiecznosc tego bana i czasami brat wchodzi na mojego kompa i wbija na swoje konto (llejfna) on pobral x raya a wy juz banujecie mnie na _superliwia_ ub pisalam w imieniu brata ze on zaluje ze go pobral i ze przez niego mam bana wiec odbanujcie _superliwia_ a llejfna niech zostanie zbanowany x raya juz odinstalowałam
_Superliwia_ to niema tak,że ty sobie powiesz kogo mają odbanować musisz odczekać jakiś czas żeby zrozumieć co zrobiłaś zmieniam zdanie jestem przeciw [ub] życzę powodzenia
jak juz odinstalowalam tego x raya to nie wystarczy? juz go nie mam wiec nie bede korzystac i nie korzystalam z niego
Ty Gangstar wiesz co jest twoją słabością bo ja wiem :to pewność siebie,myślisz że jeśli dasz jakiś lipny z niczego cytat to myślisz że każdy ci uwierzy . Myślisz że skoro masz svipa to każdy będzie Ci wierzyć , w przeciwieństwie do cb liwia jest spokojnym i koleżeńskim graczem jakiego znam . Więc wątpię że ten badziewny cytat coś ci pomoże , a wiesz skąd to wiem , bo gadam z nią na skype i pokazuje mi to co wysyła.
Przykro mi ale nie jestem za odbanowaniem. Wiele powodów przemawia za tą decyzją. Teraz tylko poczekać aż ktoś bardziej kompetentny ode mnie się wypowie na ten temat Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10
Faktem jest, że miałaś +134 multikonta, które zaśmieciły i stworzyły wiele pustych confingów w bazach serwera co mogło go naprawdę opóźniać. Faktem jest, że brat twój zgrał cheat, ale ciebie skusiło, żeby go użyć. Faktem jest, że próbowałaś oszukać administrację tworząc multikonta, następnie cheatując na nich i później przekazując swoje niefair zdobyte-zdobycze dla konta głównego _superliwia_. Skończyłaś na tym, że złapał cię pan Piotr - właściciel serwera, którego zdanie jest mało podważalne. I tak jak Ignacy Krasicki pisał: "Miłe złego początki, lecz koniec żałosny..." ty tak skończyłaś, jak te woły krnąbrne, które latem pomagać nie chciały, a zimą zostały zjedzone, tak samo twoje zło dla serwera wyrządzone zostało zniszczone. :] Jak zwykle racje miałem jak do każdej osoby, myślę jednak, że ty się nie zmienisz, nadal będziesz udawać miłą i głupiutką osóbkę, a potem nas kiwać kiedy okazja nadejdzie. Zdecydowanie czas twój na tym serwerze już powinien się dawno skończyć. I zdecydowanie jestem na NIE! Wybacz.
lucklucky10 ty do każdego jesteś na nie więc nie udawaj takiego poważnego gracza -,- , a ty Goldmythman źle myślisz i to widać powiedz mi kto pomagał wam ogarniać graczy kiedy pomocników nie było no kto liwia ,RAZ użyła cheatu i co aferę na zawsze robicie a i te 134 konta ta jasne popatrz sobie na innych graczy a nie tylko na liwię.
Ale różnica polega na tym, że nie każdy prosił o ub. Większość przyjęła karę, i odczekali, bądź ci niesłusznie oskarżeni prosili o ub. Natomiast tutaj nie ma żadnych podstaw. Regulamin po coś został stworzony. Wogóle, moim zdaniem, ten dział nie jest po to by odwoływać się od banów jak najbardziej słusznych.
Jak najbardziej jestem za ub. Ona ma przyjaciol na tym serwerze... A X-Ray to chyba nic wielkiego... Znaczy ja tak tylko mysle
Przywołam tutaj odpowiedź ThreeEyedMastera w jednym z wątków: „Hmmm....myślę, że nie przeprosiłaś najważniejszych osób, czyli Graczy. Bo to ich okradłaś używając Xraya. To Oni nie znajdą rud gdy będą uczciwie bez czitów starać się sprawić by nie byli już 'biedni'.” Miałaś +143 multikonta, więc zakładam, że to nie pierwszy raz, gdy próbowałaś oszukać graczy. Najpierw napisałaś, że to Ty zainstalowałaś XRaya, a później, że to brat włamał się na Twój komputer i Ci go pobrał. Zganiasz na niego winę, bo przecież to On zainstalował wspomagacze do gry. Prawda jest taka, że gdybyś ich nie użyła, to nie dostałabyś bana.