1.Nick z gry: _superliwia_ 2.Data otrzymania bana: 22 luty, 2016 rok 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: X ray, multikonta 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Chce dostac ub, poniewaz mojemu bratu popsul sie komputer wtedy, gdy otrzymal bana. Gral on wtedy na moim komputerze. Gdy on gral na koncie llejfna o tej godzinie juz spalam. Tak jak pisalam, popsul mu sie komputer i tak jak mi mowil, chcial 3 diaxy na siekiere, by zdobyc drewno. Uzyl do tego pobranego przez siebie (mojego brata) x raya. Mam bana na ip.
jestem za ub ,ponieważ możliwe że nawet niewierziała że ma zainstalowanego x-ray i jak sama mówila spała o tej godzinie wiec mysle że dobrym pomysłem bylo by dac jej ub. wileek ;D
Moje zdanie jest takie, że jeśli komuś bardzo zależy, to bardziej przykłada się do pisania prośby o UB... Nie mam pojęcia czy ta historia jest prawdziwa, ale uwierz, że czasem lepiej się po prostu przyznać. Chociaż wierzę, że jesteś szczerą osobą, a sama mam rodzeństwo, więc rozumiem jak to czasami bywa. Moim zdaniem miesiąc to wystarczająco dużo, aby przemyśleć pewne rzeczy. Nie wnikam w tą dużą ilość multikont itd. Wątpię żebyś po takiej karze popełniła ten sam błąd, więc jestem za UB.
Jestem za UnBanem. Każdy popełnia. Zdanie jest że Oliwi bardzo zależy na serwerze. Potwierdzam gra co dziennie. Jestem za UB! ~mati1x1
Ale co popełnia? Jakie zdanie? Jak to 'potwierdzasz'? Nikt nie wspominał o tym jak często _superliwia_ jest na serwerze ;p Popsuł mu się komputer, używał Twojego. Zainstalował oraz używał X-Raya ale jedynie na koncie llejfna. A co z resztą kont?