1.Nick z gry: Albercik24 2.Data otrzymania bana: 13-10-2014 18:46pm 3.Screenshot z informacją o banie: w załączniku 4.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Złość, "Sprzedasz konta" 5.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ zrobiłem to bezmyślnie , i jestem jednak przywiązany do tych osób będących na tym serwerze.
Ja dawałem tempbana na tydzień za próbę sprzedania konta Svip, aby gracza ukarać i sprawić, żeby przemyślał to co chciał zrobić, jeśli sytuacja by się powtórzyła to już perm. Dlatego uważam, że powinieneś dostać ub, chyba, że transakcja została już przeprowadzona i już konto zostało sprzedane. Choć nie przepadam za Tobą i tym jak się zachowujesz na serwerze dał bym Ci ub, ale dopiero 20go, żebyś ten tydzień odczekał.
Sprzedażny nie odbyła się ponieważ to miała być blokada konta żebym już nie wszedł na ten serwer ,dlatego jak już wspomniałem było to bezmyślne posuniecie z mojej strony .
Od momentu bana minęło 6 dni. Nie jest t o poważne wykroczenie jako że transakcja się nie odbyła. Daje UnBana. Myślę, że na drugi raz będziesz pamiętał, że nie sprzedajemy kont. Zamykam.