MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Angelkiller

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika AngelKiller, 17 Sierpień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AngelKiller

AngelKiller Użytkownik

Docenione treści:
    70
    1.Nick z gry: AngelKiller
    2.Data otrzymania bana:: 17.08.2018
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Biłem się z Cryale zabiłem ją 1 raz potem poszliszy na "prosty" teren i po 5min three mnie zbanowal " Cheaty PvP"
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Bo po 1 nie mam cheatów tylko makro które od 1.9 nic nie wnosi (jest pvp ze co 1.5sek trzeba bić,) Oraz bardzo lubie ten serwer i często na nim przebywam.

-- Tu mamy 1ss z dzisiaj rano ok. 3-4/ lub wczesniej dlaczego?, dlaczego moja dzialka wygląda inaczej, otóż to grałem do ok. 11 i budowałem ja :) zapodaj.net/7b5734dea1ee8.jpg.html

• Zabawne Zabawne x 7
    • Burak Burak x 4
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
    #1 AngelKiller, 17 Sierpień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 17 Sierpień 2018
    Reklama
  2. VoiD~

VoiD~ Użytkownik

Docenione treści:
    21
    "Screen" (czyt. zdjęcie ekranu) jest zbyt niewyraźne/nieczytelne , żeby mogło być uznawane za dowód twojej niewinności.

• Zabawne Zabawne x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  3. AngelKiller

AngelKiller Użytkownik

Docenione treści:
    70
    • Burak Burak x 3
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  4. VoiD~

VoiD~ Użytkownik

Docenione treści:
    21
    To samo co wyżej , zdjęcia nie są przejrzyste , nie ma również możliwości identyfikacji godziny oraz daty ich wykonania.

5. GepardsPL

GepardsPL Pszenżyto

Docenione treści:
    201
    Miałeś city, widziałem jak się że mną klepales , nie oszukuj samego siebie. Szkoda że jestem na lapku , jakbym był na kompie to bym Ciebie nagrał i byłby wystarczający dowód.

Nie pozdrawiam.

• Użyteczne Użyteczne x 3
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
  6. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Co nam z takich ss? Cheaty można w każdej chwili wyłączyć. Jak chcesz coś udowodnić to pokaż ss z F3.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 5
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Lista
  7. Roxerbrand

Roxerbrand Słodziaczek

Docenione treści:
    81
    Screenshot - "Zrzut ekranu, zrzut ekranowy – zapis aktualnego obrazu wyświetlanego na monitorze, najczęściej do pliku graficznego.

W systemach operacyjnych z rodziny Windows zrzut ekranu (do schowka systemowego) wykonuje się, naciskając klawisz Print Screen lub Ctrl+Print Screen, natomiast gdy ma być wykonany tylko zrzut aktywnego okna, a nie całego ekranu – Alt+Print Screen. W systemach Macintosh jest to kombinacja klawiszy ⌘ Command+⇧ Shift+3 lub ⌘ Command+⇧ Shift+4. W systemach Windows zrzut ekranu zapisywany jest do schowka, skąd można wkleić go do dowolnego programu graficznego i następnie zapisać do pliku, a ponadto w Windows 8 i Windows 10 kombinacja Win+Print Screen powoduje bezpośredni zapis zrzutu do pliku PNG." - Źródło: Wikipedia

Angelkiller to co przedstawiłeś ,to najzwyklejsza w świecie fotografia a nie Screenshot, w dodatku fatalnie zrobiona, rozmazana.

Wracając do sprawy, zgodnie z Podpunktem 1 Punktu 4 Regulaminu Serwerów Craftapple: "Na serwerach Minecraft Craftapple Network obowiązuje bezwzględny zakaz korzystania z modyfikacji wspomagających rozgrywkę (tzw. Cheaty) w szeroko pojętym tego słowa znaczeniu. Niedostosowanie się, będzie karane zgodnie z kodeksem karnym." Więc jeżeli nawet miałeś modyfikację, (Makro) która nie działała poprawnie to i tak powinieneś zostać ukarany. Nie rozumiem po co przedstawiłeś nam te fotografie, one i tak nic nie wnoszą do tej sprawy ponadto nie ma na nich nawet daty.

Rozumiem że bardzo lubisz ten serwer ale dostałeś bana tylko na 14 dni. Nie wytrzymasz tyle? To nie perm żebyś musiał już na stałe żegnać się z serwerem. Wykorzystaj jak najlepiej podarowany Ci czas na np. oderwanie się od świata wirtualnego, pomóż rodzicom w pracach domowych. Zacznij żyć! :D

To tyle z mojej strony.
    Jestem przeciw UB. :D

• Zgadzam Się x 2
    • Zabawne x 2
    • Przyjazny x 2
    • Lubię To x 1
    • Optymista x 1
    • Lista
    #7 Roxerbrand, 18 Sierpień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 18 Sierpień 2018
    Reklama
  8. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Co jak co, ale cząsteczki krytycznych uderzeń jeszcze potrafię rozpoznać i ogarniam na tyle by wiedzieć, iż powinny one móc się pokazać jedynie podczas 'spadania'.

Prośba odrzucona.

• Lubię To Lubię To x 4
    • Zabawne Zabawne x 2
    • Zwycięzca Zwycięzca x 2
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę