1.Nick z gry: AxeluseQ 2.Data otrzymania bana: 02.01.19 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Otóż chciałem zgłosić gracza już w mc. Poszedłem na Survival i zapytałem się czy jest admin lub ktoś z adm. OldNightmare zadał pytanie i zacytowałem. Potem V_A_P_E_R wkleił mi bana. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Otóż żałuje tego a chciałem tylko zacytować nie wiedziałem że to nie dozwolone. Chciałbym dostać dziś lub jutro ub. A ostatnio przestałem prawie przeklinać. Poza tym chyba powinienem dostać kicka ale tego już nie jestem pewien.
Z całego serca, gratuluję Ci tak niekonwencjonalnego postanowienia noworocznego Niestety, ale zapomniałeś na owej, noworocznej liście postanowień, ująć także odrobiny pokory, co wyraźnie widać w związku z rzeczonym przyznaniem się do błędu, ale z postawionym przez Ciebie konkretnym terminem odbanowania, co wydaje mi się odrobinę dziwne i nie na miejscu À propos, w przypadku zgłaszania jakichkolwiek niewłaściwych, bądź problematycznych kwestii czy też sytuacji (w tym właśnie również nieodpowiednich treści wiadomości), na przyszłość postaraj się to robić przynajmniej przy pomocy ./msg nick treść.
Myślałem ze liczne bany w tym jeden tymczasowy na IP za Netykietę dały Ci troszkę do przemyślenia... A tu mi na Czacie Globalnym wyjeżdżasz z takim bardzooo nieładnym zdaniem. Powiedziałbym dość ostrym... Cytowanie czyjegoś zdania nie zwalnia Cię z Regulaminu, aby sobie je bezkarnie wymawiać. Kolega u góry dobrze opisał co robić w takich przypadkach/sytuacjach. Co do Twojej prośby o UB to jeśli popatrzymy na Twoją przeszłość to Banik na 3 dni, którego otrzymałeś jest na Twoim miejscu najłagodniejszą możliwą karą do otrzymania. #Mogło_się_gorzej_skończyć Prośba odrzucona.