1.Nick z gry: Bialy_miS 2.Data otrzymania bana: Nie pamiętam, miał być do 17.07.2017 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Cheaty pvp / Recydywa / Multi 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ miałem go dostać 17.07.2017 lecz nie dostałem aż do chwili obecnej unbana Ps: Szczególnie przepraszam Mgr.xXsoniaXx za wyzywanie
Nie muszę żałować co Cię interesują moje uczucia o serwerze ? po prostu mi się podoba przeczekałem karę i więcej tych błędów nie popełnię. i Dlaczego przeciw ub ? gdy byś ty dostał bana a ja bym Ci tak napisał też byś był zdołowany
1) Nie wiem czemu, ale mi to uzasadnienie wygląda raczej na pretensje. 2) Skoro nie żałujesz tego co zrobiłeś, po co piszesz prośbę o unbana? Opcja unbana jest przeznaczona dla osób, które potrafią przyznać się do błędu i coś zrozumiały. 3) Dlaczego nie zgłosiłeś się 17.07, skoro ponoć wtedy ban miał być zlikwidowany? 4) Przez powyższą wypowiedź miałabym wątpliwości czy zrozumiałeś swój błąd i nie popełnisz go w przyszłości. Przeciw UB.
Wytłumaczę Tobie jak to działa: Dostaniesz pierwszego bana - jest czasowy. Dostaniesz drugiego bana - jest permanentny - na zawsze. Każdy kolejny to perm. Ban wystawiony Tobie nie był Twoim pierwszym banem zatem nie możesz pisać "miałem bana do 17.07 i nadal go mam", bo to jest śmieszne. Mówią coś Tobie nicki: bromine bialy_mis difxfrontend ? Gdybym ja miał rozpatrzeć taką prośbę gdzie ktoś kto nawalał na arenie każdego cheatami pisze, że on chce ub i nawet mu nie jest przykro z tego powodu to tak szybko jak ją napisałeś tak szybko by była zamknięta. Niestety decyzja należy do lucklucky10, ale wierzę, że podziela moje zdanie. Przeciw ub.
Z racji tego, że byłeś już karany na ww. kontach i że nie żałujesz swoich działań, niestety ale jestem zmuszony odrzucić Twoją prośbę. Prośba odrzucona permanentnie. Jestem sobie biały miś, gruby miś, znam się z dziećmi nie od dziś.