MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

UB[Bremso]

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Bremso, 15 Październik 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bremso

Bremso Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Nick z gry: Bremso
    2.Data otrzymania bana: 13-10-2015 20:54
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Multikonto
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Dlaczego? Nie zrobiłem nic złego na koncie Bremso, rozumiem reklamowałem na drugim koncie, lecz na Bremso, ani jednej reklamy, więc nie rozumiem czemu mam perma na Bremso. Więc na dobrą sprawę, max powinenem dostać na Bremso 21 dni, a nie ban na wiczność. Druga sprawa, gdy ja dostałem bana, to cena unbana w sklepie skoczyła do 30 złoty, gdy miałem już to 30 złoty, to Szanowny Administrator chyba zobaczył stan mojej skarbonki i postanowił zwiększyć do 39 złoty. Dzisiaj wchodzę, a unbana już nie ma. To wszystko jest robione na złość graczom.
    Pozdrawiam [Bremso]

Reklama
  2. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Moim zdaniem, dobrze że stało się jak się stało. Cała Wasze grupa dostała permy i po sprawie. Decydując się na takie coś, pokazujecie jaką wartość ma ten Wasz serwer, a zdobywanie graczy taką drogą jest żałosne. Skoro wszyscy Twoi koledzy dostali bany permanentne, to nie rozumiem dlaczego Ty miałbyś nie dostać skoro tak samo w tym uczestniczyłeś. Musisz pamiętać, że robiąc multikonto nie zwalniają Cie żadne zasady, a reklamując na multikoncie dostajesz większego bana i odbija się to także na Twojej głównej postaci. Co do kwoty unbana, to nie wiem czy zniknął on na zawsze czy może na jakiś okres czasu, ale wiem przez to, że jeśli będziecie chcieli wrócić, to będziecie musieli się baaaaardzo postarać.

3. Bremso

Bremso Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Marcinek7 dziękuje za wypowiedzenie sie na dany temat ale mało Ci wiadomo na owy temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę