Witam. 2015-10-13 20:54 Reklama / Multikonto Dlaczego powinienem dostać ub? Myślę, że dlatego chociażby, że minęło już trochę czasu, zmieniło się dużo, przemyślałem to co zrobiłem. Chciałbym wrócić i pograć sobie ze starymi znajomymi jak to było za dawnych czasów. Myślę, że administracja nie jest na mnie zła, aż tak bardzo i przemyśli moją prośbę. Z góry bardzo dziękuję za rozważenie mojej prośby. Pozdrawiam.
Chciałbym tylko powiedzieć, że siedząc z Bremso na ts odniosłem wrażenie, że naprawde chce wrócić na nasze stare klocki. Nie w stylu pana A. Czyli ponownej reklamy, ale po to by pograć. Szanse można dać, jednocześnie wpisując na liste osób objętych szczególną uwagą.
Każdy człowiek zasługuję za drugą szanse co nie ? Myślę,że jemu by się najbardziej przydała. Jestem jak najbardziej za UB dla Bremso. Mam nadzieje,że Administracja odpuści tobie grzechy. Pozdrawiam Hate_you.
UnBan dla Bremso się należy grał na CraftApple od kilku edycji, dodawał na PvP kolorów i ogólnie zawsze był spoko. Myślę, że możecie dać mu drugą szanse. :] Pozdr.
Nie powiedziałbym, że się należy lecz nie mam nic przeciwko. Mam nadzieję, że taki 'odwyk' trochę zmienił Twoje nastawienie. Od razu zaznaczę, że Twoich kolegów nie mam zamiaru z powrotem widać w naszych progach. PS:Nie było mi miło gdy zostałem z Wami i Waszymi reklamami sam na sam ;p Dodam, że pomocnik miał wtedy jedynie komendę ./kick.
Jestem za UB ja bym ci dał szanse nie wiem jak Administracja Jeśli dostaniesz UB mam nadzieje ze będziesz na czysto ;>
Po co Ci UB na Bremso skoro możesz grać na Zandir? No, ale cóż, mniejsza z tym. Jak na razie nie wiem, czy na to zasługujesz :*