1.Nick z gry: Bremso 2.Data otrzymania bana: 13-10-2015 20:54 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama /multi 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Z perspektywy czasu nie trudno jest zauważyć, że to, za co otrzymałem bana było zupełnie bezsensowne i stawiające mnie w świetle bardzo niedojrzałego, przepełnionego nienawiścią młodzieńca który za nic ma wartości moralne i poważanie dla Szanownej Administracji CA. Czas płynie, i jak to w życiu bywa, albo młodzieniec staje się mężczyzną albo zostaje niedojrzały do końca. Mi ten czas pokazał co zrobiłem żle, jak okrutny i podły byłem dla tych, ktorych teraz proszę o okazanie łaski i przebaczenie. I nie mówię tu o Was jak o administracji, ale jak o kolegach we wspólnej zabawie jaką daje minecraft. Z mojej strony mogę zapewnić, że chciałbym do Was wrócić jako mężczyzna, z poczuciem winy za to co zrobiłem i świadomością, że w żadnym wypadku nie należy przedkładać jakiejkolwiek gry nad relacje i poważanie drugiego człowieka. Jeśli to możliwe, proszę o pozwolenie bym znów mógł cieszyć się z Wami wspólną grą. Pozdrawiam Serdecznie. Bremso