Nick z gry: doublelightsaber Data otrzymania bana: 22.03.2017 Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Nieumyślna reklama serwera, którego nawet nie znałem. Potem dodana (o dziwo) recydywa. Dlaczego miałbyś dostać UB: Zacznijmy od tego że BARDZO MI NA TYM ZALEŻY. Jest to praktycznie jedyny serwer, na którym gram, poza tym bardzo się z nim zżyłem. Ponadto uważam, że danie mi recydywy za dwukrotną NIEUMYŚLNĄ reklamę to przesada, zwłaszcza, że za drugim razem reklamowanego serwera nie znałem. Oczywiście mogę poczekać tydzień na zakończenie bana za samą reklamę, ale jestem oburzony tym, że dostałem recydywę za NIEUMYŚLNE przewinienie. Poza tym za każdym razem, kiedy wchodzę na serwer dostaję informację o końcu bana za tydzień. Podsumowując - nie proszę o natychmiastowy unban, tylko zniesienie recydywy. Bardzo żałuję, że popełniłem przestępstwo NIEUMYŚLNIE i myślę, że zostanę sprawiedliwie osądzony.
Recydywa, recydywą. Byłbym za drugą szansą, leczy była to by już trzecia, niestety przeciw UB ;/ PS Zły dział
Witaj Doble. Tutaj niestety nie rozpatrzę twojej prośby o UB ponieważ pomyliłeś działy. Napisz ją w tym dziale -> http://craftapple.pl/forum/forum-52.html