1.Nick z gry: Duszek140 2.Data otrzymania bana: 25-10-2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: CheatyPVP/Multi/Recydywa 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Na nagraniu Gracza TAKI_SOBIE było widać jak miał lagi oraz lekkie opóźnienia przez to wyglądało gdybym posiadał aurę. Multikont też nigdy nie posiadałem jedynie konto _Lucyfer_ i Duch140.
Na tych dowodach w których wywnioskowałem że iż gracz oskarżający bez podstwanie oskarżył gracza Duszek140 o anty knock widać nawet TAKI_SOBIE nie ruszył duszka łapką jedynie mógł bym sie przyczepić że ma aure bo lata mieczem dziwnie po bokach lecz nie mam pewności do tego, link do dowodów oskarżającego gracza : TAKI_SOBIE --> https://www.youtube.com/watch?v=06NX9kMURyo&feature=youtu.be
Wypowiem się krótko. Duszek lubię cię ale to co zobaczyłem na nagraniu wzkazuje na to że masz aure. A co do TAKI_SOBIE. Oskarżyłeś gracza duszek o antyknocka nie oskarżaj go o to bo go nawet nie klepłeś.
Może spróbuje coś tu zdziałać. Możesz mieć lagi, ale skąd administracja ma wiedzieć, że to prawda? Nie wiem czy wierzyć czy nie... Na nagraniu było widać, że gracz rusza cię, bije, a ty nic. Niestety trzeba stwierdzić, że miałeś AntyKnock. Hmm co do aury... Nie stwierdzę aby to była, lecz nie jestem pewny, że nie było. Multikont człowieku możesz mieć 100000 albo i więcej, lecz jeśli będziesz miał nawet jedno i wykorzystasz je do niecnych celów, idzie ban. Widać z konta _Lucyfer_ popełniłeś przestępstwo, więc dostałeś bana. Przykro mi, nie wiem jak administracja, gdyż mają własne zdanie, ale ja tu będę przeciwny odbanowaniu.
Chyba nie wiesz jak działają pakiety w MC xD Nie zdążysz obojętnie na jakiej prędkości wykonać obrotu i zaatakować a następnie wrócić do pozycji wejściowej. Testowałem na 8100 i 16000 DPI + czułość ustawiona na "Hiperpredkość".
Mycha, Nie pamiętasz już jak mnie kiedyś na cheatach pvp zabiłeś? A , i duszek kiedyś Cię ostrzegałem e dostaniesz bana ale jak nie posłuchałeś to wiesz, a po za tym to na _Lucyfer_ miałeś bana za Cheaty pvp i jeszcze na jednym Może na duch140 ale nie mam potwierdzeń.
Osobiście jestem entuzjastą tzw. Drugiej szansy, ale nie cierpię gdy ktoś swoją marnuje. Trzeciej, czwartej itd. nie ma i nie będzie. Biorąc pod uwagę to, iż wcześniej dostałeś bana za podobne przewinienie na swoim multikoncie _lucyfer_ jestem zmuszony negatywnie rozpatrzyć tę prośbę. Ban pozostaje. PS Przepraszam za zwłokę w odpowiedzi, ale lukiasfalt'owi zaniemogło forum, a zgodnie z niepisaną umową osoba wystawiająca ban odpowiada na odwołania.