1.Nick z gry: elomorelo 2.Data otrzymania bana: 15.07.2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Witam Serdecznie, Dnia 15-07-2016 dostałam bana za podanie adresu serwera ts3. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:Chciałam zauważyć iż adres ten podałam na prośbę innych graczy: Froggy1995, Sune1984, MsKornel, misos, MinePaka, MrKippek, nowez ,panidomu oraz raka. Dodatkow na swoja obrone dodam iż było to po 1 w nocy a na serwerze przebywało mało osób. W żaden sposób nie chciałam reklamować innego serwera TS3, po prostu chcieliśmy porozmawiać, bo dobrze nam sie ze sobą gra, a niestety TS3 z craftapple nie jest dostępny. Dlatego uprzejmię prosze o odbanowanie mojej postaci i przepraszam za zaistniałą sytuacje.
RE: Chciałabym się odwołać od bana. 1. Niewłaściwy tytuł wątku. 2. Regulamin mówi, że reklamować nie wolno. Prośba czy nie, w tym momencie nie ma to znaczenia. 3. Zawsze zostaje wam Skype albo inny komunikator głosowy, nawet Steam ma takowy wbudowany, niekoniecznie trzeba z TeamSpeak korzystać.