MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB]Julek_Romulek

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Julek_Romulek, 11 Wrzesień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Julek_Romulek

Julek_Romulek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Nick z gry: Julek_Romulek
    2.Data otrzymania bana: nie znam daty
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: komunikat podaje ze za działanie na szkodę serwera wykorzystywanie błędów Xray multi recydywa
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Julek_Romulek ma ponad 40 lat i nie bawi się w takie sprawy gram na craftapple już kilka edycji zawsze zajmowałem się budowaniem budowli szczególnie na survivalu którego lubię jakoś miesiąc temu jeszcze wchodziłem i grałem wyszedłem normalnie jak zawsze. Miałem przerwę urlop. sprawy rodzinne. Zadowolony z informacji o nowej edycji na meila wszedłem a tu komunikat ze mam bana na IP niby za działanie na szkodę serwera. W żadnej edycji nie działałem na szkodę serwera mam oryginalne konto premium i stały nick proszę o odbanowanie to jakieś nieporozumienie kupiłem nawet kiedyś svipa zeby było mi łatwiej budować rozpatrzcie mój wniosek i pls odbanujcie chyba mnie jeszcze pamiętacie JR

Jeżeli coś wskazało na mnie to sorki ale albo ktoś mnie udawał lub wszedł pod moim nickiem jednak jestem pewien ze konta mi nie shakowano ja nie mam zieolnego pojęcia co się stało proszę wyjaśnijcie to i dajcie pograć

PS gram na kilku znanych serwach głównie na survivalu i Sky lecz na żadnym nie bawię się w łamanie regulaminu, reklamowanie lub czity a jedynie na każdym co edycje buduje piękne budowle. Sporo przez to zna mnie ludzi moze ktoś mnie nieudolnie udawał ? Infi znasz mnie przecież co się stało ? :(

Reklama
  2. xWarriorekPL

xWarriorekPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    A skąd mamy wiedzieć ze nie masz xraya? Zresztą sam wiem czasem admini mylą się ponieważ: ktoś se kopie kopie kopie leci w np. lewo tam są diaxy i odrazu: XRAY!!!! XD Zresztą zostawiam to adminowi :p

Załączone pliki:

3. mariom222

mariom222 Użytkownik

Docenione treści:
    3
    wszyscy starzy gracze Cię pamiętają i jestem pewien że to mocne nieporozumienie ,jesteśmy w podobnym wieku a to do czegoś zobowiązuje ,ja też nie wyobrażam sobie jakiegoś śmiesznego cheatowania i jestem w 100% pewny że wkrótce będziesz budował na 7 edycji razem z nami :)

4. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    UB dla tego pana!

5. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Jesteś już odbanowany, zaszła pomyłka z IP.

Przepraszamy za utrudnienia i życzymy miłej gry.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę