1.Nick z gry: Julek_Romulek 2.Data otrzymania bana: nie znam daty 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: komunikat podaje ze za działanie na szkodę serwera wykorzystywanie błędów Xray multi recydywa 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Julek_Romulek ma ponad 40 lat i nie bawi się w takie sprawy gram na craftapple już kilka edycji zawsze zajmowałem się budowaniem budowli szczególnie na survivalu którego lubię jakoś miesiąc temu jeszcze wchodziłem i grałem wyszedłem normalnie jak zawsze. Miałem przerwę urlop. sprawy rodzinne. Zadowolony z informacji o nowej edycji na meila wszedłem a tu komunikat ze mam bana na IP niby za działanie na szkodę serwera. W żadnej edycji nie działałem na szkodę serwera mam oryginalne konto premium i stały nick proszę o odbanowanie to jakieś nieporozumienie kupiłem nawet kiedyś svipa zeby było mi łatwiej budować rozpatrzcie mój wniosek i pls odbanujcie chyba mnie jeszcze pamiętacie JR Jeżeli coś wskazało na mnie to sorki ale albo ktoś mnie udawał lub wszedł pod moim nickiem jednak jestem pewien ze konta mi nie shakowano ja nie mam zieolnego pojęcia co się stało proszę wyjaśnijcie to i dajcie pograć PS gram na kilku znanych serwach głównie na survivalu i Sky lecz na żadnym nie bawię się w łamanie regulaminu, reklamowanie lub czity a jedynie na każdym co edycje buduje piękne budowle. Sporo przez to zna mnie ludzi moze ktoś mnie nieudolnie udawał ? Infi znasz mnie przecież co się stało ?
A skąd mamy wiedzieć ze nie masz xraya? Zresztą sam wiem czasem admini mylą się ponieważ: ktoś se kopie kopie kopie leci w np. lewo tam są diaxy i odrazu: XRAY!!!! XD Zresztą zostawiam to adminowi
wszyscy starzy gracze Cię pamiętają i jestem pewien że to mocne nieporozumienie ,jesteśmy w podobnym wieku a to do czegoś zobowiązuje ,ja też nie wyobrażam sobie jakiegoś śmiesznego cheatowania i jestem w 100% pewny że wkrótce będziesz budował na 7 edycji razem z nami