MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Kasianinja

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika kasianinja, 9 Kwiecień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Docenione treści:
    49
    1.Nick z gry:kasianinja
    2.Data otrzymania bana:08.04.2017
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Bana dostałam za Reklame
    4.Dlaczego miałbys dostać UB?:Poniewasz nie zrobiłam nic złego nie reklamowałam innych serverów ani innych serverów teamspeak3. Ja tylko dałam linka do mojego liva. Kiedys tez tak robiłam a bana nie dostałam. Prosze o UB. Jesli zrobiłam cos złego obiecuje ze sie popawie. A tym czasem papatki XD

Reklama
  2. BlackGuyPL

BlackGuyPL Gnolek

Docenione treści:
    3
    Witaj, kasianinja. Zapomniałaś dodać, że jesteś zbanowna także za ,,Recydywe". Na pewno nie zbanowano cię za podanie zwykłego linku. Jeśli tak, ten live musi być na innym serwerze.

Przeciw
    UB

3. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Prowadziłaś live z innego serwera niż Craftapple. Również miałaś jego adres w opisie strumyka.

Twoje działanie było następujące:
    Grałaś na TUWPROWADŹINNYSERWERNIŻCRAFTAPPLENETWORK, a na Craftapple wchodziłaś tylko po to, żeby wysłać linka do live. Na naszym serwerze przesiadywałaś wyłącznie w celu zareklamowania live z innego serwera. Słaby pomysł.

W związku, że wcześniej byłaś banowana z reklamę, otrzymałaś bana permanentnego z dopiskiem RECYDYWA.

Brak UB.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę