1.Nick z gry:kasianinja 2.Data otrzymania bana:08.04.2017 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Bana dostałam za Reklame 4.Dlaczego miałbys dostać UB?:Poniewasz nie zrobiłam nic złego nie reklamowałam innych serverów ani innych serverów teamspeak3. Ja tylko dałam linka do mojego liva. Kiedys tez tak robiłam a bana nie dostałam. Prosze o UB. Jesli zrobiłam cos złego obiecuje ze sie popawie. A tym czasem papatki XD
Witaj, kasianinja. Zapomniałaś dodać, że jesteś zbanowna także za ,,Recydywe". Na pewno nie zbanowano cię za podanie zwykłego linku. Jeśli tak, ten live musi być na innym serwerze. Przeciw UB
Prowadziłaś live z innego serwera niż Craftapple. Również miałaś jego adres w opisie strumyka. Twoje działanie było następujące: Grałaś na TUWPROWADŹINNYSERWERNIŻCRAFTAPPLENETWORK, a na Craftapple wchodziłaś tylko po to, żeby wysłać linka do live. Na naszym serwerze przesiadywałaś wyłącznie w celu zareklamowania live z innego serwera. Słaby pomysł. W związku, że wcześniej byłaś banowana z reklamę, otrzymałaś bana permanentnego z dopiskiem RECYDYWA. Brak UB.