Dzień dobry! Mój nick to mateuszgotowy. Bana otrzymałem 25.08.2016 o godzinie 19:36 z powodu "Logout podczas walki, recydywa". Wcześniej już dostałem bana za to, ale był on tylko na siedem dni, ponadto nie zapoznałem się wcześniej z zasadami i nie wiedziałem że nie wolno wylogowywać się podczas walczenia. Chciałbym jednak prosić o odbanowanie mnie, ponieważ za drugim razem nie zrobiłem tego celowo. Moje połączenie z internetem zostało gwałtownie przerwane i nie miałem na to wpływu. Liczę, że moja prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie, to znaczy na moją korzyść, gdyż, tak jak mówiłem, nie była to moja wina i nie chciałem. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Mateusz. P.S. Naprawdę szkoda mi, że nie mogę już wchodzić na tak fajny serwer.:\
Po za tym. Przed każdą areną jest napisane o tym, że jeżeli gracz wyloguje się podczas walki dostaje bana. Jest to napisane na trybie Skyblock/Survival. Na serwer możesz wchodzić, lecz na innym nicku. Proste i logiczne.
Odwołanie niezgodne ze wzorem, ale coś napiszę. http://craftapple.pl/forum/thread-7789.html Masz tu wyraźnie opisane, jak wygląda procedura związania z ludźmi uciekającymi podczas walki. Przed wejściem na arenę są tabliczki, na których jest napisane, że za wylogowanie się jest ban. Ten drugi raz. Mam wszystko ładnie nagrane, były na ciebie skargi, uciekłeś, bo nie dawałeś rady podczas walki, którą sam zacząłeś, jak tylko na wyspie włączono możliwość prowadzenia walki PvP. Internet zdechłby ci w tak wygodnym momencie? Nie sądzę. Tak czy inaczej, w najbliższym czasie unban nie udzielę, a na pewno nie przed naprawieniem pluginu. Ban pozostaje.