1.Nick z gry: mati1x1 2.Data otrzymania bana:30-04-2016 21:53pm 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama /m 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Chciałbym dostać UB, ponieważ ktoś mi się włamał na konto i wysłał reklamę na /msg. Tak wiem że moje konto zostało zbanowane. Moje konto nie powinno być zbanowane, lecz ta osoba co złamała regulamin. Rozumiem was wy mi nie wierzycie a szkoda . Na przykro mi że się takie coś się pojawiło. Chciałbym żeby moje konto zostało sprawdzone 5 razy, ponieważ można go namierzyć przez jego IP. Bardzo przepraszam za zaistniało sytuację teraz cierpię tego co ja nie zrobiłem. @Edit Creative322: Tak wiem że mnie nie lubisz, ale zlituj się nad osobą co ma bana. @Edit: Polaczekk: nie ja nie kłamę, nie umiem kłamać. PSrzepraszam ale usunełęm wątek.
Radzę zmienić hasło na silne i długie. Zapisać na karteczce i trzymać na biurku, tudzież pod monitorem. Jeśli potrzebujesz silnych haseł to polecam skorzystać z jednego z tych serwisów: Dobrehasło.pl BezpiecznyPC Devtoolkit etechnologie.pl Ban pozostaje.