1.Nick z gry: mati1x1 2.Data otrzymania bana: 30-04-2016 21:53pm 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama /m 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Na początek wkleję Cytaty regulaminu: Tak, oczywiście rozumiem te 3 punkty Regulaminu. Zostałem zbanowany za to czegoś nie zrobiłem. Rozumiem was. Chciałbym żeby kara chociaż była skrócona. Oczywiście hasła zostały pozmieniane trzymam was za słowo. Otrzymuję obietnicę że nigdy takie coś się nie pojawi. mati1x1
Reklama była świadoma, tylko nie przez ciebie, ale administracja za włamanie na konto jak to fajnie wymieniłeś, radze po prostu to przeczekać jak ja w październiku 2015 EDIT#1: Jestem za pozostaniem Bana, Administracja nie odpowiada za to włamanie się na konto
Widzisz, dlatego właśnie potrzebne są silne i mocne hasła. Sam zacytowałeś punkty regulaminu wedle których zostałeś sprawiedliwie ukarany. Pograj na innym nicku i niech będzie to dla ciebie nauczka na przyszłość.
Przecież w skardze gracza, który na cb złożył skargę widać, że to IP serwera, na którym masz Administratora.. Wiadomo, że to celowo.
Wiesz, gdybyś nie podał hasła komuś kogo nie znasz nie doszło by do takiej sytuacji. Po za tym, coś mi mówi, iż kłamiesz. Dlaczego ktoś miałby reklamować serwer na twoim koncie i tylko na twoim, na mulciakach nie? Dziwne, ale prawdziwe. Co do "UB", według mnie, ani skrócenia, ani UB.
@Polaczekk: Z twojego komentarza zrozumiałem że lepiej kłamać niż mówić prawe. Teraz jak napisałem to prośbę o UB to mówicie że kłamię, nie to jest prawda. Jak bym skłamał to by było wszystko ładnie cacy. Tylko pogratulować pomysłowości. Pozdrawiam. PS:Kłamstwo ma krótkie nogi więc nie mam po co kłamać