MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] MrKris7100

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika MrKris7100, 26 Październik 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MrKris7100

MrKris7100 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Nick z gry:
    MrKris7100

2.Data otrzymania bana:
    2015-10-26

3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:
    Zbudowałem mechanizm redstone składający się z zegarka i tłoków przesuwających bloki i otrzymałem bana z powodem "Bugowanie serwera za pomoca maszynek".

4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:
    Bo nic nie zrobiłem? Od kiedy budowanie mechanizmów jest zabronione i jest jakimkolwiek bugowaniem?

Reklama
  2. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Dobrze wiesz co zbudowałeś :) Posiadam dowody w postaci trzech filmików :) Jeżeli Administrator, bądź Pani Admin poproszą mnie o dowody to je im pokażę :) Ewidentnie to co robiłeś bugowało serwer dziwne, że jak to uruchomiłeś automatycznie miałem lagi oraz inni! Twoja postawa na serwerze jest wulgarna oraz obraźliwa! Twoja wypowiedź na globalnym czacie brzmiała tak: "Ile ten serwer ma ramu?" Ja odpowiedziałem: "MrKris7100 wystarczająco :)" zaś Ty odpowiedziałeś: "Zobaczymy" - od razu wpadłem na pomysł, iż będziesz coś kombinował no i cóż zgadłem. Zostałeś obserwowany przez Panią Admin oraz prze ze mnie. Oboje się zgadzamy z tym co nagrałem! Nie wspominając o tym, jak wszedłeś po banie na serwer i napisałeś obraźliwą treść skierowaną we mnie. Jesteś osobą dyskutującą, nie słuchającą, wulgarną, opryskliwą oraz nie miłą! Jestem pewien, że twoją postawę na serwerze negatywnie skomentuje większość!

3. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę