MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] MrMycha

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Mychaty, 2 Październik 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mychaty

Mychaty Użytkownik

Docenione treści:
    1
    1.Nick z gry: MrMycha
    2.Data otrzymania bana: 29 stycznia 2016 roku.
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Xray / multi
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?

Jako, iż nie gram zbyt często, a moje oficjalne konta zostały zbanowane za "wspomagacze" i nie tylko, prosiłbym o zdjęcie bana który jest na wieczność z konta o nazwie "MrMycha".
    Ban został nadany jeszcze za czasów wersji 1.8x, więc już kawał czasu minęło, od kiedy otrzymałem tego bana.
    Przemyślenia związane z używaniem "xray" w celu wzbogacenia się surowcami zdobytymi podczas kopania na tym wspomagaczu zostały już przeze mnie podjęte. Odkąd otrzymałem tego bana na tym koncie już nie ruszyłem xray w ogóle, ani też innych wspomagaczy.
    Jako, iż jestem osobą tolerancyjną i kulturalną, umiem przyznać się do błędu, dlatego też za używanie tegoż oto xray'a muszę was drodzy gracze przeprosić, ponieważ zdobyte materiały nie były w pełni zdobyte uczciwie.

Proszę o odbanowanie tego konta, jeżeli nie będzie takiej możliwości, zrozumiem, ale proszę o wypowiedzenie się osoby kompetentnej która zna się w pełni na mojej sprawie.

Dziękuję i życzę miłej niedzieli.

Reklama
  2. GanguSsSek

GanguSsSek Użytkownik

Docenione treści:
    0
  3. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Nie sądzę, żeby Twoje zachowanie się zmieniło. Jeszcze niedawno wyśmiewałeś się ze zdjęć Ekipy, prawda? Szkoda, że potrafisz tak ładnie pisać i bajerować tylko wtedy, gdy czegoś potrzebujesz. Unbana nie ma.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę