Nick z gry: Nazilord24 Data otrzymania bana: 28-06-2016 Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Pisemny powód bana to "spiskowanie", aczkolwiek mija się on z prawdą. Myślę, iż prawdziwym powodem bana jest moje zachowanie, mój debilizm mówiąc dokładniej oraz brak szacunku do Administracji oraz Ekipy. Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Moje zachowanie było żałosne, dziecinne, jednak zrozumiałem to dopiero po czasie. W pełni rozumiem swoje błędy, naprawić ich wstanie nie jestem, jednak myślę, że zasługuję na nową szansę, na nową czystą kartkę. (oczywiście o niej pewnie nie ma mowy) Dotarło do mnie również, że o CraftApple nie da się zapomnieć. Raz się wejdzie, potem się wyjdzie i usiłuje się zapomnieć, jednak się nie da. Chciałbym zacząć rozgrywkę od nowa. Pokazać, że zmianę z dobrego osobnika na złego na się odwrócić. Mogę zapewnić na 110%, a nawet 1100%, że zły, wredny, debilny Nazilord24 odszedł. Jeśli jest taka możliwość, prosiłbym chociaż o skrócenie bana, bądź odbanowanie mnie na tydzień, dwa, by ocenić moją zmianę, a po upływie tego czasu podjąć decyzję, czy ub zostaje, czy jednak nie... Na samym końcu chciałbym jeszcze dodać, że przepraszam całą Administrację serwera CraftApple, nie musicie mi wybaczać, aczkolwiek wiedzcie, że wszystko to jest pisane najszczerzej jak się da.
Dobry żart. W mojej skromnej opini, osoba, która zachowuje się jak ty, jest stałe banowana, w moich oczach UB nie powinna dostać. Pomyśl, czy na pewno jesteś pewien i gotów na tak duże i trudne zmiany. Ja w nie watpię, ale życzę powodzenia. Na tę chwile NIE .