1.Nick z gry: Nelka2006 2.Data otrzymania bana: Nie pamietam dokładnej daty, ale sądze iż jest to styczeń 2017. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Masowa reklama. Reklamowałam IP serwera (który wygasł jakieś 2 miesiące po otrzymaniu permamentnego bana), ale dzisiaj tego bardzo, ale to bardzo żałuje 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Chciałabym dostać UnBana, ponieważ żałuje, że tak długo reklamowałam metodą 'w książkach'. Po prawie roku zdecydowałam sie napisać to z prośbą o odbanowanie mojego konta. Chciałabym tu ponownie zagrać, jestem pewna na 100%, iż były nowe aktualizacje. Z tego co wiem dodano OpenCreative. Chciałabym tu zagrać ponownie, aby poczuć klimat tego superowego serwera. O i jeszcze takie info: Zgłoszona zostałam przez _Zielony_ , zbanowana przez ThreeEyedMaster Pozdrawiam całą ekipe serwera <3
Myślę iż warto jest dać ci szansę, przeprosiłaś i wiesz za co dostałaś bana, a nie tak jak inni nie wiedzą za co dostali i udają że nic nie robili. Jak najbardziej za odbanowaniem. @edit: Skarga nadal jest - https://craftapple.pl/forum/threads/skarga-nelka2006.6836/ Serwer wtedy nie był tak popularny niż jest dziś? Nie wiem, ale nie patrzyłaś chyba na licznik graczy. (2017 rok, styczeń - wrzesień: 200 graczy na serwerze prawie cały czas, niejednokrotnie licznik wskazywał 350 graczy na serwerze) (Aktualnie, 5 - 100 graczy, +150 graczy w szczycie) Nie mów mi że serwer wtedy był mniej popularny niż dziś jest, liczby nie kłamią.
Wiesz, ile ja się natrudziłem, żeby Cię przyłapać? To miałoby pójść na marne? Oj nie nie. Nie tędy droga. Zainspiruję się cytatem z Twojej sygnatury. Miałaś już okazję, aby "poczuć klimat tego superowego serwera". Wolałaś reklamować jakiś syf. Ubiegasz się o drugą szansę gry na CA? Zaprzeczasz fragmentowi wiersza, który wybrałaś do swojej sygnatury. Niefajnie. UnBan u Zielonego też się nie zdarzy w tym przypadku.
Pomyśl optymistycznie; to było dawno temu. Prawie nikt o tym nie pamieta, a skarga zapewne została usunieta. Poza tym wtedy ten serwer nie był taki popularny, jak jest dziś! Poza tym ja jedyne co moge robić (Związane z CraftApple), to pisać na forum, ale to nic nie da, a prośby o UB można chyba pisać tak samo jak podania co miesiąc, poza tym, fragment wiersza jaki mam w sygnaturze, ma na myśli co innego oraz nie jest zupełnie związany z tematem tej prośby.