1. dawidek04122003 2. 2018-08-14 koło 00:00 3. Chce Ponownie prosic o unbana na 3 dni którego dostałem i wyjaśnic całą śmieszną sprawe. 4. Na sam pierw odwołam sie do tego co napisał/a mi Inevara pod moją pierwszą proźbą. Ale przed zaczeciem zanim ktoś napisze że jestem niezadowolonym dzieciakiem i który został pozamiatany i nie może odpisac bo zamkneli temat... NIE... jestem po prostu człowiekiem który walczy o swoje... dziekuje... i wracając.... Let's begin. 1. tak ależ to były żarty z mojej strony i widac to na zdjeciach w linku pod poprzednio proźbą. "to jest głupota i szukanie atencji" jak pisałem chciałem ruszyc czat bo było nudno i jak widac na zdjeciach z linku (z poprzedniego unbana) to było czyste śmieszkowanie. Po pierwsze jeśli ktoś nie wyczuje ironii to jego CENZURA problem i jego psychika może zostac naruszona gdyż to jego problemy jak on to zinterpretuje! Okay ? Po drógie... "robisz z siebie zwykłego CENZURA" nice! Dzieki za komplementy gościu! Trzecie: Przewidziałem że znajdzie sie jakiś CENZURA który nie ma dystansu jak już to pisałem chyba pod skargą... Wait wut ? Obrażanie uczuc religijnych? xD I tak owszem to była pruba imitowania testo... nawet udana skoro pare polaczków nie Polaków sie nabrało. Może 3 dni to jest mało ale wole o swoje walczyc niż patrzec że dostałem tego bana na 3 dni za darmo. Nice 2 tygodnie za to że nabijałem sie z polaczków xD. Po za tym zaczeło sie od fortnite... ale historia cała jest przedstawiona w pierwszej proźbie o unbana https://craftapple.pl/forum/threads/ub-nice-cenzura-ban.13319/#post-88254 . Nice czyli teraz jestem kolesiem który nie umie funckjonowac w społeczeństwie! YAY CANCER! Teraz czas na to co było pod skargą na mnie... mój pierwszy komentarz był bardzo znaną pastą z wykopu prosze bardzo: https://www.wykop.pl/wpis/4133273/masz-ty-w-ogole-rozum-i-godnosc-czlowieka-ʖ-humor/ 4. Gdyż sytułacja jest dosyc śmieszna... unbana mam dostac gdyż moim zdaniem nie jakiś polaczków... nie mylic z polakami i nie mówie tu o administracji... administrator też człowiek ma prawo sie pomylic. ban na 3 dni za śmieszkowanie wydaje sie śmieszny.